Evenimente — April 16, 2019 at 5:40 am

TeamSystem si BITSoftware invită companiile din IT la Digital Tour 2019

by

0Începând de astăzi, alături de TeamSystem și BITSoftware, vei beneficia de soluții software ușor de integrat, pe care le vei putea oferi clienților tăi.

TeamSystem, lider european cu peste 1,3 milioane de clienți și peste 650 de parteneri, oferă soluții și servicii de ultimă generație pentru digitalizarea companiilor din orice sector de activitate, indiferent de dimensiunea acestora.

BITSoftware Ltd, este una dintre cele mai importante companii de software din România, cu peste 25 de ani de experiență în dezvoltarea și implementarea de soluții software de business (ERP, CRM, WMS și BI) și cu proiecte de succes în peste 70 de țări.

În cadrul unui plan strategic de dezvoltare internațională, TeamSystem în parteneriat cu BITSoftware lansează un program ce își propune selectarea excelenței pieței românești printr-un număr limitat și exclusiv de:

  • Companii IT&C cu competențe demonstrate în cadrul sistemelor digitale și de management Integratori de sistem, cu accent deosebit asupra tehnologiilor digitale precum semnătura digitală
  • Partenerii selectați vor reprezenta soluțiile TeamSystem și BITSoftware în regiunea geografică atribuită

Dacă consideri că ai aceste calități și vrei să trăiești experiența unei provocări importante alături de unii dintre cei mai importanți actori europeni din sectorul IT&C, înregistrează-te mai jos și descoperă diferitele posibilități de colaborare.
Grăbește-te, acesta este un program exclusivist și cu locuri limitate!

Cu ocazia Digital Tour 2019 vei putea afla mai multe despre produsele, strategia și propunerea de valoare ale TeamSystem și BITSoftware.

Ce beneficii vor avea partenerii noștri?

  • O ofertă unică, capabilă să răspundă nevoilor companiilor și consultanților
  • Soluții inovatoare digitale și cloud, care nu au concurență pe piață
  • Training complet și gratuit, atât tehnic cât și comercial/de marketing
  • Instruire cu unul dintre consultanții noștri de business, care te va ajuta în toate activitățile de pre și post-vânzare
  • Un model de afaceri ce evită conflictele între diferite structuri
  • Alocarea unor potențiali clienți și contacte în zona de competență
  • Comisioane și marjă exclusivă cu privire la noile contracte activate
    Vino alături de noi în unul dintre următoarele orașe:

    Înregistrează-te

    23