Enterprise Software — April 19, 2019 at 8:05 am

SoftOne Technologies susține transformarea afacerilor în România

by

young handsome caucasian brown straight hair woman sitting in city dusk, holding tablet, looking downward screen, face illuminated by screen light - technology, social network, communication concept

SoftOne Technologies S.A. este un important furnizor de software pentru afaceri din Europa de Sud-Est, concentrându-se pe dezvoltarea de soluții ERP, CRM, Enterprise Mobility și servicii Cloud inovatoare.

Având sediul central în Atena, Grecia, SoftOne oferă atât soluții în Cloud, cât și onpremise organizațiilor medii și mari, compania obținând de-a lungul timpului numeroase premii pentru leadership și inovație.

În prezent, SoftOne are filiale în România, Cipru și Bulgaria și o echipă de peste 250 de profesioniști, având în portofoliu produse și servicii complet adaptate la specificul pieței locale și la cadrul legislativ din fiecare țară.

Soluțiile Soft1 sunt puternice, integrate și simple, ele ajutând organizațiile să se bucure de toate avantajele oferite de Cloud și de aplicațiile mobile. Portofoliul de produse al companiei permite centralizarea proceselor de afaceri din cadrul oricărui business, utilizând o singură platformă integrată pentru Managementul Financiar, Operațiunile Comerciale, Managementul Lanțului de Aprovizionare, CRM, Producție și Managementul Serviciilor de pe teren.

Soluții în Cloud de ultimă generație

SoftOne a fost unul dintre primii furnizori de software pentru afaceri din Europa care oferă ERP-ul ca serviciu în Cloud, schimbând fundamental modul în care întreprinderile funcționează și oferă plusvaloare clienților. Funcționând pe cele mai moderne data centere ale platformei Microsoft Windows Azure, soluțiile Soft1 Cloud și Enterprise Mobility includ numeroase tehnologii inovatoare care permit implementarea unui model operațional mai rentabil. Soluțiile Soft1 sunt intuitive, incomparabile din punct de vedere al funcționalității și răspund perfect pe orice dispozitiv inteligent.

Soft1 Cloud ERP Series 5 _ logoSoft1 Cloud ERP Series 5: Platforma de transformare a afacerii

În 2018, SoftOne a lansat Soft1 Series 5, o platformă inovatoare care permite companiilor să se implice în transformarea lor digitală. Construită pe puternica platformă Soft1 Cloud, noua serie Soft1 a fost regândită complet, de la interfața cu utilizatorul până la arhitectura software.

Operând ca o platformă cu adevărat deschisă, Soft1 Series 5 își extinde capabilitățile puternice pe orice dispozitiv inteligent, indiferent de locație sau abilitățile utilizatorului.

Proiectat pentru a sprijini colaborarea impecabilă cu orice software terț, platformă de aplicații sau sistem bancar, Soft1 Series 5 extinde capabilitățile oricărui business și permite companiilor de orice dimensiune să realizeze mai mult cu mai puțin. Dotată cu numeroase îmbunătățiri, rafinată cu noi funcționalități revoluționare ce cresc eficacitatea umană, Soft1 Series 5 dispune de mecanisme inteligente de automatizare a proceselor și sporește considerabil valoarea afacerii, aducând în prim-plan tehnologia de ultimă generație prin automatizarea inteligentă a proceselor și machine learning.

Cu Soft1 Series 5, SoftOne pășește în lumea incitantă a automatizării, inteligenței artificiale și machine learning cu Soft1 B.A.M (Business Automation Machine) și EVA, Soft1 Enterprise Virtual Assistant.

Detalii suplimentare pe www.softone.ro