Securitate — April 22, 2019 at 10:18 am

Xerox optimizează funcțiile de securitate ale echipamentelor din gama AltaLink

by

Enhanced Xerox AltaLink Multifunction PrintersXerox a anunțat recent lansarea unor optimizări de securitate pentru gama de echipamente multifuncționale de imprimare Xerox AltaLink® (MFP-uri), care le oferă managerilor IT, administratorilor de rețea și ofițerilor de securitate un nivel suplimentar de protecție și posibilitatea de a implementa o abordare proactivă privind amenințările de rețea.

„În vreme ce alte echipamente de imprimare în rețea au o abordare incompletă a securității cibernetice, Xerox integrează un răspuns automatizat, care neutralizează amenințarea direct de la sursă,” a explicat Dr. Alissa J. Abdullah, ofițer de securitate, Xerox. „Un răspuns instantaneu este vital, deoarece câteva secunde ar putea însemna diferența dintre o apărare eficientă în fața unei amenințări și o breșă dezastruoasă.”

Iată cum funcționează

Optimizarea tehnologiilor de securitate integrate Xerox cu ajutorul platformelor Data Exchange Layer (DXL) de la McAfee și Platform Exchange Grid (pxGrid) de la Cisco îi va împiedica pe infractorii cibernetici să creeze „portițe” de acces la rețea și să compromită informații critice.

Atunci când este detectată o amenințare, tehnologia de whitelisting McAfee Embedded Control blochează atacul. MFP-ul trimite o alertă către McAfee ePolicy Orchestrator, care la rândul său trimite datele mai departe către Cisco Identity Services Engine prin intermediul sistemului DXL/pxGrid. Cisco Authentication Service scoate echipamentul afectat din rețea până când incidentul de securitate este evaluat în întregimea sa.

Atunci când au la dispoziție un asemenea nivel de integrare, clienții pot să gestioneze central și să implementeze politici de securitate, să colaboreze mai ușor și să elimine „punctele oarbe”.

Pe Xerox AltaLink puteți descărca gratuit extensia McAfee ePolicy Orchestrator, disponibilă pentru MFP-urile AltaLink, i-Series și EC7836/7856.