Evenimente — May 6, 2019 at 8:48 am

System Innovation Romania premiată la SAP SMB Innovation Summit 2019

by

profil2Echipa System Innovation Romania s-a întors de la SAP SMB Innovation Summit 2019, care a avut loc la Nisa, cu o mare bucurie. Rezultatele companiei din 2018 le-au adus două premii valoroase: ,,SAP Business One Best NNN” şi ,,Best Contributor SAP Business One în România”.

  • Best NNN recunoaşte efortul depus de System Inovation Romania în generarea celor mai multe proiecte noi. Realizarea multor business-uri noo în 2018 şi extinderea bazei de clienţi, care a ajuns acum la 150. System Inovation are cea mai mare amprentă locală în piaţa de SAP Business One.
  • Best Contributors in Romania recunoaşte cele mai bune rezultate în general: venituri, utilizatori, complexitate în proiecte, etc. Echipa a reuşit în ultimii ani să aducă un nivel superior de inovaţie în proiecte, să integreze tehnologii noi în SAP Business One şi să crească valoare adăugată adusă clienţilor.  Ca să ajungă aici a investit în creşterea echipei, în deschiderea biroului de la Cluj Napoca, dar şi în noi parteneriate de afaceri.

Aceste premii, acordate în faţa unei audienţe de cca 1.200 de persoane (parteneri SAP Business One din toate ţările Europei si Africa de Nord) au întărit convingerea că sunt o firmă mică dar curajoasă, care are capacitatea să facă lucruri mai bine în 2019.

We are the champions, my friends!

Citiți și:

Business Digital cu SAP Business One

SAP Business One și GDPR