COMUNICATE — May 7, 2019 at 10:26 am

Fujitsu va introduce ingrediente sustenabile pentru cafenelele angajaților

by

free-coffeeFujitsu Limited a anunțat că va procura în mod continuu ingrediente sustenabile care au primit certificare pentru Good Agricultural Practices (GAP), oferind gustări cu astfel de ingrediente în cafenelele angajaților la patru uzine ale companiei. Prin acest efort, Fujitsu lucrează pentru a opera ca o companie care ia în considerare permanent consumul și producția de ingrediente durabile.

Grupul Fujitsu desfășoară, de asemenea, activități care vizează realizarea SDG-urilor, încercând să soluționeze o varietate de probleme sociale și de mediu cu ajutorul ICT, inclusiv reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și stabilizarea aprovizionării cu alimente. Ca parte a eforturilor sale de a spori gradul de conștientizare a durabilității și de a stabili o abordare care pune accentul pe aceste aspecte, Fujitsu a decis acum să achiziționeze ingrediente durabile în mod continuu și să le pună la dispoziție în meniurile din cantinele angajaților.

În colaborare cu FJrefre Corporation, care operează cafenelele angajaților, Fujitsu va folosi ingrediente certificate GAP pentru a oferi preparate etichetate ca “bucătărie mondială” disponibile în patru locații: fabrică Kawasaki, sediu Shiodome, Kamata Solution Square și Shinkawasaki Technology Square. Prin această inițiativă, Fujitsu va continua să achiziționeze ingrediente durabile, contribuind la crearea unei societăți cu un echilibru între consum și producție.