Enterprise Software — May 14, 2019 at 6:07 am

Brother oferă soluții de management integrate cu Y Soft

by

Brother_YSoftY Soft® Corporation și Brother anunță că YSoft SafeQ® este acum disponibil ca soluție încorporată pe dispozitivele multifuncționale Brother. YSoft SafeQ oferă organizațiilor gestionarea centralizată a serviciilor de tipărire și de scanare a documentelor. Cu ajutorul echipamentelor Brother prevăzute cu soluția YSoft SafeQ, companiile își pot îmbunătăți productivitatea și securitatea documentelor, reducând totodată costurile aferente serviciilor de tipărire. Fiind o platformă integrată, companiile pot adăuga funcțiile YSoft SafeQ de care au nevoie, ca suite software, sau folosind module software individuale. Utilizatorii de echipamente multifuncționale Brother pot alege funcțiile YSoft SafeQ de management al printurilor, funcțiile de flux automatizat al scanărilor sau o combinație între cele două.

Brother Embedded Terminal se alătură familiei de terminale integrate Y Soft, asigurînd suport celor mai cunoscute mărci din lume. Echipele de vânzări și pre-vânzări tehnice ale Brother sunt pregătite să proiecteze și să implementeze soluțiile ideale pentru orice companie, indiferent de dimensiunile acesteia. Folosind arhitectura bloc oferită de YSoft SafeQ, organizațiile au garanția că, pe măsură ce afacerea lor crește, YSoft SafeQ și Brother le vor asigura tot suportul de care au nevoie, în cel mai eficient mod din punct de vedere al costurilor.

Soluția Brother Embedded Terminal oferă utilizatorilor și administratorilor toate funcțiile esențiale ale YSoft SafeQ, inclusiv pull-printing securizat, instrumente de reducere a costurilor, fluxuri de lucru pentru îmbunătățirea productivității și soluții de raportare pentru monitorizare și audit. Clienții Brother beneficiază și de YSoft SafeQ Advanced Scan Workflows, care transformă procesele repetitive bazate pe hârtie în scanarea digitală automată, procesare și transmitere securizată a documentelor către locații prestabilite. Mai mult de atât, fluxurile de lucru utilizate în procesul de scanare pot include procesare sofisticată, cu suport pentru recunoașterea caracterelor (Optical Character Recognition – OCR) și indexare a textului, pentru a simplifica operațiile de căutare și redactare a documentelor.

“Compatibilitatea echipamentelor Brother cu YSoft SafeQ ne permite să extindem oferta de servicii de tipărire și să oferim o soluție avansată pentru afaceri, ce asigură flexibilitate, securitate și eficiență”, a spus Chris Marshall, Director of Business Printing & Solutions, Brother International Europe, completând: “Acest parteneriat reprezintă răspunsul la cerințele mediului de afaceri și soluția la provocările cu care se confruntă companiile în domeniul serviciilor de tipărire, întrucât este perfect adaptată la nevoile lor, reducând semnificativ consumul de timp și resurse”.

Lukáš Maňásek, Chief Sales Officer Y Soft, a spus: “Pe măsură ce mediul de afaceri implementează inițiative de transformare digitală pentru a-și îmbunătăți productivitatea, serviciile de tipărire și fluxurile de lucru automatizate folosite la scanare reprezintă procese capabile să economisească timp și să accelereze introducerea produselor pe piață. Colaborăm îndeaproape cu Brother pentru a oferi afacerilor din toată lumea aceste beneficii în ceea ce privește managementul printurilor și scanarea documentelor”.

Citește și:

Brother anunță o nouă gamă LED color

Brother atacă piața de print SOHO

Echipamentele Brother TonerBenefit vin cu consumabile originale la preț foarte mic

Tranziția către servicii și provocările digitale curente remodelează industria de print