Networking — May 15, 2019 at 10:18 am

Allied Telesis, compania anului la Premiile Network Computing Awards 2019

by

Allied Telesis, lider în furnizarea de produse hardware și software care permit clienților să construiască soluții de schimb de date sigure, bogate în caracteristici și scalabile, a fost numit câștigător la premiile Network Computing Awards pentru produsul software nou al anului, produsul software al anului și compania anului. Acesta este cel de-al treilea an consecutiv în care Allied Telesis primește premiile de top la acest eveniment de prestigiu din industrie, inclusiv cel mai bun produs hardware al anului de anul trecut.

vista manager exPremiile Network Computing Awards au fost înființate în urmă cu 13 ani, pentru a recunoaște companiile care au reușit să gestioneze rețelele strategice și inovatoare în cadrul categoriilor tehnice, inclusiv rețele, hardware, software și date. În fiecare an, câștigătorii sunt selectați pe baza voturilor online din partea cititorilor revistei și a publicului care consideră că soluțiile și produsele companiei sunt cele mai bune din clasa lor.

Produsele software premiate au fost Vista Manager EX și Autonomous Wave Control (AWC). Vista Manager EX descoperă automat și gestionează o gamă largă de dispozitive, reduce costurile de operare a rețelei cu servicii inteligente și oferă un tablou de bord unic pentru rețelele cu fir și fără fir. AWC este o tehnologie avansată de rețea care utilizează inteligența artificială pentru a aduce îmbunătățiri semnificative în conectivitatea și performanța rețelei fără fir, reducând în același timp costurile de exploatare și de operare.

Echipa a primit, de asemenea, două mențiuni onorabile pentru seria de switch-uri x950, în cadrul categoriilor Produsul Anului și Produsului Hardware al Anului. Aceasta este dovada inovației pe care Allied Telesis o realizează pentru a oferi soluții de infrastructură inteligentă care facilitează crearea de rețele.