NEWS — May 15, 2019 at 9:55 am

FintechOS atrage o investiţie de 1.1 milioane Euro

by

euroFintechOS, companie specializată în accelerarea transformării digitale a instituţiilor financiare, anunţă atragerea unei investiţii suplimentare de 1.1 milioane euro într-o nouă rundă condusă de GapMinder VC, cu participarea LAUNCHub Ventures, Gecad Ventures şi investitori privaţi.

Capitalul total ridicat în faza de seed atinge astfel 2.7 milioane euro şi face din FintechOS una dintre cele mai bine capitalizate startup-uri care intră în fază de expansiune globală. Compania anticipează să atragă o investiţie de serie A, în valoare de 8-10 milioane euro, până la sfârşitul anului 2019.

“Noua investiţie ne permite să consolidăm rapid echipe comerciale în trei zone importante: UK, Benelux şi DACH. În paralel lucrăm cu viteză maximă la implementarea tehnologiilor AI în platforma FintechOS pentru că interpretarea inteligentă a volumelor mari de date şi personalizarea rapidă a instrumentelor financiare sunt componente critice pentru toată industria financiară. În toamnă anunţăm o revoluţie tehnologică” declară Teodor Blidăruş, CEO FintechOS.