NEWS — May 24, 2019 at 11:09 am

Connections investește peste 70.000 euro și se extinde în 600mp în nordul capitalei

by

Connections, lider pe piața de digital transformation din România, Bulgaria și Serbia și-a extins sediul într-o locație de 600 mp, în cadrul Iride Business Park, unde își desfășoară activitatea departamentul de BPO.  

“Decizia acestei mutări este bazată, pe de o parte, pe extinderea echipei Connections din România, iar, pe de altă parte, din motive logistice si de eficientizare a operațiunilor, era necesar să ne aflăm mai aproape de unul dintre clienții noștri strategici”, declară Vlad Sgindar, Service Delivery Manager, Connections.

Costurile cu sediul și amenajarea au depășit suma de 70.000 de euro, iar mutarea în sine a durat aproximativ 3 luni. Proiectarea și implementarea au fost realizate cu personal propriu și s-a urmărit un design simplu, bazat pe alternarea zonelor de private office și open space, întreaga compartimentare fiind realizată cu pereți transparenți din sticlă.

Bogdan_Florea_Connections
Bogdan Florea, fondator Connections și Vicepreședinte ANIS.

“Momentan suntem în discuții cu 2 mari jucători la nivel global pentru deschiderea unor noi centre de BPO în România și vizăm închirierea unui nou spațiu cu o suprafață de 2500 mp în zona Dimitrie Pompeiu/Pipera. Pentru niciunul dintre spații nu am apelat la intermediari, ci am discutat direct cu dezvoltatorul”, declară Bogdan Florea, fondator Connections și Vicepreședinte ANIS.

Connections mai deține în România un sediu de 500 mp în centrul capitalei, pe Strada Buzești 75, unde se află departamentele de Software development, Operations, HR Admin, IT Support, Recrutare & Brand Development și Finance, dar și birouri de 300 mp în Sofia și Belgrad unde a optat pentru soluții de shared offices.

Despre Connections

Connections este lider pe piața de digital transformation din România, având 300 de angajați și birouri în Bulgaria, Serbia și planuri de extindere la nivel global. Compania este specializată în IT Outsourcing, Business Process Outsourcing și Software Development. Clienții Connections sunt companii globale și companii medii românești din industrii precum Banking, FMCG, Oil & Gas, Telecom și Retail. Începând cu luna iulie 2018 Connections a semnat un parteneriat cu UiPath, platforma de Enterprise Robotic Process Automation (RPA) cu cel mai rapid grad de adopție la nivel mondial, alături de care a implementat deja cu succes procese de automatizare robotizată în industrii cheie. Totodată Connections a investit peste 200.000 euro în dezvoltarea unei platforme fintech de open banking menită să integreze API-urile puse la dispoziție de băncile din România, odată cu aplicarea directivei Revised Payment Service Directive (PSD2), care obligă băncile să dea acces la informații privind conturile bancare de plăți accesibile online, unor terțe părți care își pot dezvolta servicii de informații, plăți și alte servicii financiare către clienții băncilor.

Connections a încheiat anul 2018 cu o cifră de afaceri de 5,5 mil euro. Detalii pe http://connectionsconsult.ro/