Hardware — May 24, 2019 at 1:36 pm

Fitbit Versa Lite – un smartwatch și fitness tracker destinat tuturor celor care doresc un gadget elegant și eficient

by

fitbit-versa-lite-edition-fitness-tracker-mulberryFitbit a dezvoltat versiunea smartwatch Versa pentru a face un Versa Lite mai accesibil, ducând și la scăderea prețului variantei normale. Sigur, deși Lite, este un fitness-tracker capabil, datorită duratei lungi de viață a bateriei și a caracteristicilor robuste de antrenament. Noul ceas este identic cu originalul, care arată foarte mult ca un ceas Apple mare. Cureaua este destul de fină la purtare, fiind atât de confortabil încât adesea putem uita că îl purtăm.

Navigarea prin interfața Fitbit OS 3 este simplă și derularea notificărilor este eficientă. Dar ori de câte ori am acționat zona pentru o privire la progresul zilnic, a durat aproximativ o secundă înainte ca statisticile  să se încarce, ceea ce este bine. Acest lucru s-a întâmplat, de asemenea, când am deschis aplicațiile Alarme, Exerciții, Relaxare și Meteo. Este o întârziere integrată în sistemul de operare și se regăsește în toate smartwatch-urile Fitbit.

În sala de sport, totuși, Fitbit se ține bine. Este la fel de capabil ca Versa regulară și Galaxy Watch Active la păstrarea monitorizării  pulsului și pentru arderea caloriilor. Fitbit este mai bun decât Samsung în a vă spune ce zonă cardio vă aflați în funcție de puls, ceea ce este util dacă aveți ținte de atins.

Versa Lite nu vă urmărește doar activitatea. De asemenea, oferă o monitorizare a somnului mai avansată decât concurența. Utilizează senzorul pentru frecvența cardiacă a ceasului pentru a afla în care stadiu de somn se află persoana, astfel încât acesta poate detecta, de exemplu, cât timp ați fost în somnul REM versus somnul ușor.

Fitbit continuă să conducă testele când vine vorba de viața bateriei. Versa Lite durează, în general, aproximativ patru zile pe o încărcare, chiar cinci, dacă nu lucrează prea mult. Este cam la fel ca Versa obișnuită și Galaxy Watch Active, deși ceasurile Vivoactive ale Garmin țin câteva zile mai mult. Dar, ceasul Garmin folosește un ecran alb-negru mai puțin intensiv de energie.

Cu o greutate foarte mică și rezistență la apă, Versa Lite permite schimbarea brățării, o personalizare în trend.

Prețul este unul accesibil, fiind între 749 și 899 ron.