Data Center / Storage — June 3, 2019 at 1:54 pm

Fujitsu și Veeam oferă backup și recuperare simplificată

by

unnamedFujitsu și Veeam se concentrează pe simplificarea salvării și recuperării pentru clienții care execută mașini virtuale critice în centrele de date. Acest nou parteneriat promite disponibilitatea crescută a datelor și recuperarea mai rapidă în caz de dezastre și de întreruperi neplanificate. Această combinație de soluții Fujitsu ETERNUS, cea mai extinsă alegere a infrastructurii de stocare din industrie, și Veeam Availability Suite, soluția principală de gestionare a datelor din cloud, va ajuta sute de mii de companii să-și mențină afacerea în operare.

În contextul în care majoritatea întreprinderilor se îndreaptă spre medii de procesare virtualizate, nevoia de a-și proteja mediile virtualizate a pus un accent suplimentar pe backup și recuperarea rapidă a mașinilor virtuale. Fujitsu și Veeam colaborează pentru a simplifica și automatiza foarte mult procesul de backup și restaurare a mașinilor virtuale în medii de producție vii, atât la sediu, cât și în cloud, care până acum a fost un proces hit-sau-miss pentru mulți clienții.

Cu disponibilitatea plugin-ului de stocare Veeam pentru stocarea hibrid Fujitsu ETERNUS AF all-flash și ETERNUS DX, clienții pot crea backup-uri VM complete și replici din instantanee ori de câte ori doresc, cu impact minim asupra mediului lor de producție. Această capacitate avansată de protecție a datelor acoperă diferența dintre obiectivele de stocare a obiectivului de recuperare (RPO) și obiectivele de stocare a obiectivelor de recuperare (RTO). Se presupune că garantează disponibilitatea ridicată a datelor în orice moment și asigură continuitatea afacerii în caz de dezastru.

Parteneriatul reprezintă următorul pas pentru colaborarea dintre Fujitsu și Veeam. Furnizorii au colaborat anterior pentru a integra software-ul Veeam Data Mover în aparatul de protecție a datelor Fujitsu EnerNus CS800 S7 pentru a spori performanța de backup și recuperare, dar și în sistemele de bandă ETERNUS LT140 și LT260 pentru a furniza arhivarea fără probleme pentru datele mașinii virtuale, ceea ce este necesar pentru respectarea și păstrarea datelor pe termen lung.

Citiți și:

Sistemul de stocare all-flash Fujitsu ETERNUS, gata de lansare

Fujitsu lansează noi modele în seria de stocare high-end ETERNUS DX8000 S4

Veeam lansează cea mai mare soluție de data management pentru medii virtuale și cloud