Data Center / Storage — June 6, 2019 at 7:18 am

Fujitsu oferă mai multe opţiuni de backup cu noile aplicaţii Commvault HyperScale™

by

dp-cvhs-2000x772_tcm158-4359945Fujitsu oferă clienţilor cea mai largă gamă de soluţii de backup care să se potrivească nevoilor şi bugetelor lor individuale, prin adăugarea aplicaţiilor Commvault Hyperscale în portofoliu

Aplicaţiile hiperconvergente Commvault HyperScale sunt construite pe baza unor arhitecturi scalabile care au în centru puternicele servere Primergy de la Fujitsu. Proiectate să poată gestiona cererile tot mai mari de stocare de date, ele oferă scalabilitate deplină şi costuri echivalente mediilor cloud, în acelaşi timp asigurând menţinerea on-premises a datelor critice pentru companie. Scalabilitatea face aplicaţiile potrivite mai ales pentru medii midsize până la foarte mari şi conferă furnizorilor de servicii de gestionare la distanţă un valoros nivel de agilitate în protejarea volumelor de date în creştere rapidă.

Strâns integrate cu hardware-ul Fujitsu, aplicaţiile Commvault HyperScale reduc mult din complexitatea implementării unei soluţii end-to-end de protecţie şi management date. Aplicaţiile pre-testate şi unificate oferă acoperire implicită pentru peste 200 de platforme tehnologice – sisteme de operare, aplicaţii, şiruri de stocare date, hipervizoare şi cloud-uri publice – precum şi backup-uri, suport pentru principalele baze de date şi grad înalt de automatizare. Clienţii pot adăuga fără probleme componente de procesare, stocare şi licenţe software prin intermediul unui acord de abonare modern. Aplicaţiile gestionează în mod nativ backup-urile online peste medii IT hibride şi suportă toate platformele de stocare cloud importante.

Aplicaţiile Commvault sunt, de asemenea, compatibile cu recent anunţatele aplicaţii integrate Eternus CS200c de la Fujitsu. Acestea oferă extensii fluide pentru capacitatea de sistem plus o gamă largă de opţiuni perpetue şi flexibile de licenţiere care sunt decuplate de hardware – astfel clienţii putând să-şi actualizeze elementele hardware după necesităţi şi să transfere licenţele existente către un sistem nou. Împreună, aplicaţiile Commvault HyperScale cu licenţiere prin abonament şi aplicaţiile Fujitsu ETERNUS CS200c cu licenţiere perpetuă oferă clienţilor cea mai largă gamă de opţiuni privitoare la modelele de scalabilitate şi comerciale, oferind şi mai multe opţiuni de combinare a aplicaţiilor într-o infrastructură personalizată, pregătită de cloud, pentru backup şi recuperare în caz de dezastre.

Portofoliul cuprinzător de aplicaţii de backup lesne de utilizat de la Fujitsu garantează oferirea unei soluţii de protecţie date care satisface orice nevoi şi bugete ale clienţilor – nu doar în termeni de performanţă, scalabilitate şi funcţionalitate, ci şi în termeni de modele de licenţiere.

Preţuri şi disponibilitate

Aplicaţiile Commvault HyperScale HS1300, HS3300 şi Commvault Remote Office Appliance 1100 sunt disponibile de acum în regiunea Europa, Orientul Mijlociu, India şi Africa, direct de la Fujitsu şi prin parteneri de canal selectaţi. Preţurile diferă în funcţie de configuraţie.

Citți și:

Fujitsu Server Primergy RX2540 M4 oferă oferă un pachet optim de servere pentru rack-uri

Migrarea este o operațiune mult mai ușoară cu soluția Fujitsu SPARC M12

Fujitsu aduce inovatii portofoliului de servere pentru a raspunde cerintelor de calcul ale unei noi lumi digitale

Serverele Fujitsu PRIMERGY adaugă suport deep learning pentru unitățile de procesare grafică NVIDIA Volta