Business — June 12, 2019 at 12:01 pm

Ingram Micro devine distribuitor oficial pentru soluțiile QNAP

by

19012547_AU_APC_Award_600x400Ingram Micro Distribution a semnat parteneriatul cu QNAP, producătorul de soluții de stocare conectate la rețea (NAS), recunoscute în întreaga lume pentru scalabilitatea și securitatea lor înaltă.

Portofoliul de produse QNAP distribuit prin intermediul Ingram Micro cuprinde soluții pentru stocare, backup, virtualizare, supraveghere video, lucrul în echipă, multimedia și multe altele.

QNAP a creat și o serie de inovații bazate pe NAS pentru a încuraja utilizatorii să găzduiască și să dezvolte soluții IoT, de inteligență artificială (IA) și machine learning, acestea regăsindu-se și ele în portofoliul Ingram Micro. Soluțiile QNAP distribuite prin rețeaua Ingram Micro se adresează atât companiilor, cât și utilizatorilor finali.

“Ingram Micro urmărește extinderea portofoliului cu produse de înaltă calitate, recunoscute internațional, pentru a satisface nevoile consumatorilor de tehnologie. Reunim sub umbrela Ingram Micro branduri de top care folosesc inovația pentru a schimba viitorul tehnologiei. QNAP este unul dintre aceste branduri, de aceea ne bucură și ne onorează încheierea acestui parteneriat, pe care îl considerăm important și care va aduce beneficii mutuale ambelor companii”, a declarat Mihai Galbura, Managing Director Ingram Micro Distribution.

“Companiile din ziua de astăzi se confruntă cu creșterea intensivă a datelor digitale pentru tranzacțiile de afaceri, de aceea au nevoie de soluții de stocare puternice, fiabile și scalabile. QNAP poate satisface aceste nevoi cu produsele NAS, pe care le vom distribui începând din luna iunie prin intermediul Ingram Micro. Considerăm că acest parteneriat ne va ajuta să ajungem la noi segmente de piață și va aduce valoare adăugată atât business-ului nostru, cât și clienților noștri”, a precizat Andrei Stîncășeanu, Country Manager QNAP Romania.

Resellerii și integratorii români vor avea acces la o platformă completa și complexă care va livra, dincolo de produse, un întreg portofoliu de servicii pre și post vânzare, programe de marketing inovatoare, asistență tehnică și condiții financiare flexibile.