Evenimente — July 2, 2019 at 1:12 pm

Evenimentul PropTech Demo Day și-a desemnat câștigătorii

by

PropTech Demo Day_1PropTech Romania, platforma românească de inovație dedicată domeniului real estate, împreună cu rețeaua de Business Angels, Tech Angels a organizat la București, în 20 Iunie 2019, PropTech Demo Day, primul eveniment de acest tip dedicat exclusiv soluțiilor de tehnologie pentru domeniul real estate (PropTech).  

PropTech România își propune să cartografieze ecosistemul proptech din România, să identifice care sunt startupurile și companiile care au soluții proptech, ca apoi să acționeze ca un conector între piața locală și piața internațională.

În cadrul Proptech Demo Day, 10 echipe și-au prezentat soluțiile în fața unui juriu compus în exclusivitate din investitori, Business Angels și reprezentanțti ai celor mai active fonduri de investiții de tip VC din nișa real estate.

Locul 1 a fost adjudecat de start-up-ul local Bright Agency, pentru platforma smart, Bright Spaces. Dezvoltată ca o platformă de tip SaaS, Bright Spaces intră pe aceasta piață ca o soluție all-in-one pentru nișa spațiilor de închiriat temporare din centrele comerciale. Soluția folosește un proces optimizat pentru închirierea și managementul spațiilor, prin integrarea unor tehnologii de top precum Machine Learning/AI, 3D web rendering, infrastructură scalabilă.