COMUNICATE — July 4, 2019 at 12:14 pm

Acceleratorul InnovX lărgește portofoliul BCR de inovații prin start-up-ul ProductLead

by

ProductLead_Poza1Banca Comercială Română încurajează antreprenorii din mediul tehnologic să-și lanseze afacerile la nivel internațional oferindu-le Acceleratorul InnovX. Noul program pune la dispoziția start-up-urilor resurse educaționale, cursuri intensive de afaceri și marketing și acces la evenimente de specialitate. În plus, acceleratorul are ca misiune principală crearea de relații între afaceri inovative și investitori interesați de soluții inedite ce fluidizează progresul în domenii precum fintech, digital marketing, blockchain, educatie si energie.

ProductLead este unul dintre cele 10 start-up-uri care și-au câștigat dreptul de a participa la prima ediție a acceleratorului BCR-InnovX. Compania s-a remarcat pe piața locală și internațională prin realizarea unui ecosistem de marketing inteligent tip software prin care își ajută partenerii să înțeleagă mediul social din online și să își crească exponențial performanța în social media.

Printre companiile care au beneficiat de serviciile ProductLead se află Samsung, Douglas, Untold, Collective, FILA și Philip Morris. Acceleratorul InnovX a reprezentat pentru ProductLead o oportunitate unică de a primi mentorat și proiecte pe termen lung în colaborare cu BCR.

”InnovX a însemnat un capitol influent în evoluția ProductLead. Acceleratorul a organizat consultanță de nivelul corporațiilor consacrate, ore de mentorat și cursuri zilnice de creștere pe plan internațional. În cele 3 luni de accelerator, am aplicat cu succes la Horizon 2020 – SME Instrument, am valorificat structura și strategia pitch-ului nostru prin care convingem fondurile de capital de impactul major pe care îl generează platforma noastră de propulsare a brandurilor în zona de social media marketing. Nu în ultimul rând, InnovX a fost puntea de legătură dintre ProductLead și BCR. Împreună am lucrat la turnarea fundației unei noi conexiuni între cea mai importantă bancă din România și publicul său în mediul online.”, declară Alexander Stoica-Marcu, Chief Exponential Officer la ProductLead.

”Pentru noi, ProductLead a fost o surpriză plăcută. Echipa lor e constituită din cei mai tineri participanți ai acceleratorului nostru de start-up-uri și totuși au dovedit un mare potențial în a ajunge lideri internaționali în industria lor. Profesionalismul și implicarea de care au dat dovadă sunt primele semne ale reușitei pe plan profesional. Ne bucurăm că am inițiat un parteneriat puternic și pe termen lung între ProductLead și BCR. Noua conexiune urmărește întocmai tiparul pe care dorim să-l repetăm de cât mai multe ori între start-up-uri și corporații prin acceleratorul InnovX”, explică Diana Dumitrescu, Programme Manager la InnovX.

”ProductLead a profitat de o oportunitate de dezvoltare într-o piață aflată la început de drum iar noi apreciem o asemenea inițiativă. A lucra împreună cu un start-up inovativ înseamnă pentru BCR acces la cele mai noi tehnologii și know-how-ul care le activează potențialul la capacitate maximă.”, susține Ionuț Stanimir, Director de Marketing și Comunicare la BCR.