COMUNICATE — July 4, 2019 at 12:03 pm

HUAWEI P Smart Z, smartphone-ul cu camera frontală retractabilă

by

Huawei-P-Smart-ZHuawei anunță lansarea pe piața locală a noului HUAWEI P Smart Z, un smartphone fără notch, cu o cameră frontală retractabilă în corpul telefonului, cu ecran Full HD, la un preț extrem de atractiv. Noul HUAWEI P Smart Z este disponibil din luna iulie, la prețul recomandat de 1.399 lei, la partenerii autorizați Huawei, dar și în Huawei Experience Shop – Afi București sau Huawei Service Center.

HUAWEI P Smart Z vine cu o serie de funcții remarcabile: fotografiere asistată de inteligența artificială, durata mare de viață a bateriei, grafică de înaltă definiție și o estetică remarcabilă. Combinația unică între tehnologia avansată, designul revoluționar și prețul accesibil sunt indicii ale felului în care vor arăta smartphone-urile viitorului.

HUAWEI P Smart Z vine cu un ecran fără notch sau margini inestetice, oferind un efect autentic de ecran complet. Raportul mai mare dintre ecran și corpul telefonului HUAWEI P Smart Z se datorează inovatoarei camere secundare cu rezoluție de 16 MP. Ascunsă în corpul telefonului, în timpul utilizării normale a smartphone-ului, camera este activată și se ridică automat deasupra ecranului doar în momentul în care este apăsată funcția de selfie.