NEWS — July 10, 2019 at 8:03 am

HUAWEI Mate 20 X (5G): primul său smartphone comercial 5G

by

Huawei_mate20X_5GHuawei lansează primul său telefon comercial 5G – HUAWEI Mate 20 X (5G). Echipat cu tehnologii de ultima generație, precum procesorul Kirin 980, construit pe arhitectura de 7nm și Balong 5000, cel mai puternic chipset multi-mode 5G, noul smartphone Huawei permite acces la tehnologia de generația a 5-a (5G). HUAWEI Mate 20 X (5G) oferă consumatorilor o experiență premium care include, pe lângă conectivitate de mare viteză, performanța extraordinară prin facilitatea accesul la aplicații mai performanțe, un ecran mare și o durată de viață extinsă a bateriei.

HUAWEI Mate 20 X (5G) are un preț recomandat de 6.499 lei și este disponibil din luna iulie, la partenerii autorizați Huawei, dar și în Huawei Experience Shop – Afi Bucuresti sau Huawei Service Center.

Smartphone-ul de 7,2 inch reunește o gamă largă de tehnologii brevetate, compatibile cu toate modurile de funcționare a rețelelor existente, inclusiv cu actuala versiune de implementare a rețelei 5G, precum și cu viitorul mod de funcționare a rețelei 5G. În acest fel consumatorii vor putea să experimenteze o conectivitate de mare viteză, indiferent de maturitatea infrastructurii operatorilor de telecomunicații.