Hardware — July 12, 2019 at 10:01 am

Fujitsu întăreşte gama de tablete cu noul produs STYLISTIC Q509

by

RS63614_ARROWS_Tab_Q509_right_style_windows_screen_oicFujitsu a lansat ce mai dură tabletă din familia STYLISTIC, modelul Q509, tableta proiectată pentru condiţii dure de lucru. Prin comasarea unui ecran anti-glare full HD, a unui locaş integrat pentru pen, a caracteristicilor de securitate de tip enterprise şi a unei baterii de mare performanţă într-un singur echipament care cântăreşte doar 620 de grame, STYLISTIC Q509 reprezintă soluţia perfectă pentru utilizatorii extrem de mobili din sectoare industriale precum transporturile, logistica, sănătatea, educaţia şi comerţul.

Pentru a maximiza productivitatea pe durata întregii zile, tableta Fujitsu STYLISTIC Q509 furnizează timpi extinşi de funcţionare a bateriei şi o gamă completă de opţiuni de intrare date. Ecranul multi-touch IPS de 10,1 inci suportă pen-uri Wacom EMR cu nivele de presiune 4K, astfel încât utilizatorii pot adăuga simplu semnături electronice, pot întocmi schiţe şi pot scrie de mână note digitale. Când nu este folosit instrumentul pen, acesta se integrează lejer într-un locaş special construit.

Conversie facilă la PC cu docul de tastatură
Pentru lucrul ergonomic şi confortabil în mediu de birou, STYLISTIC Q509 se transformă în PC când este ataşată la un doc tastatură, care incorporează un conector LAN integrat şi un port de încărcare, şi furnizează o tensiune mai mare de încărcare, astfel încât bateria să ajungă la 80 la sută capacitate în doar o oră. Compatibilă cu alte tablete Fujitsu, baza STYLISTIC este aceeaşi ca la modelele STYLISTIC Q73x şi STYLISTIC V727, ceea ce o face o alegere ideală pentru medii de tip birou.

Proiectată să se conformeze cerinţelor standardului militar MIL-STD-810G, STYLISTIC Q509 dispune de colţuri întărite şi un ecran întărit contra loviturilor, lichideloe şi căderilor. Graţie nunui design fără ventilatoare, este rezistentă şi în medii încărcate de praf. Pentru utilizare în situaţii extreme care necesită protecţie suplimentară, Fujitsu oferă o acoperire opţională, care include o bandă de prindere de mână.

Pentru a împiedica accesul neautorizat şi furtul de date, caracteristicile de securitate ale tabletei includ un senzor integrat de amprentă digitală şi un slot de blocare Kensington. În plus, conectivitatea prin intermediul 4G/LTE permite utilizatorilor să lucreze cu încredere practic de oriunde.

Rüdiger Landto, Head of Client Computing Devices, Fujitsu EMEIA, spune: “Tabletele au devenit instrumente esenţiale de lucru, însă pentru a-şţi atinge pe deplin potenţialul ele trebuie să se potrivească cerinţelor utilizatorilor. În locaţii de tip industrial sau exterior, o fiabilitate pe durata întregii zile înseamnă rezistenţă la praf, murdărie şi lichide vărsate accidental. Noi am construit o tabletă uşoară pentru a satisface toate nevoile şi, în acelaşi timp, pentru a oferi maximum de confort utilizatorului prin ecranul anti-glare, locaşul pentru pen şi elementele biometrice de securitate…STYLISTIC Q509 este făcută pentru oameni care lucrează în condiţii dure şi este o suplimentare excelentă a portofoliului nostru extins de notebook-uri şi tablete.”

Gama completă de notebook-uri Fujitsu LIFEBOOK şi tablete STYLISTIC este disponibilă oricând la nivel global, direct de la Fujitsu sau prin reselleri.