EDUCATIE / JOB — July 26, 2019 at 12:17 pm

Prima serie de workshop-uri la școala de produs digital

by

craft-cover4 Craft Product School oferă educație de produs digital profesioniștilor din domeniile creative, din tehnologie sau business, care își doresc să avanseze în carieră sau să-și înceapă un business.

De ce tocmai o educație de produs digital?

Motivația este educația viitorului, combinând tehnologia cu business-ul și design-ul. Cei care au abilități de product design & development sunt mai bine pregătiți pentru antreprenoriat sau pentru o poziție de conducere în software management, design sau creative direction.

Craft Product School începe cu o serie de workshopuri de 2 zile, în care participanții vor avea ocazia să descopere subiecte ca: trenduri globale și modele de business-uri, design sprints, monetizarea produselor digitale, prototipare rapidă și validare și multe altele.

Formatul workshop-urilor este foarte mult bazat pe practică, participanții urmând să lucreze în grup, pe o problemă descoperită chiar de ei. Nu este nevoie să ai deja o idee de produs, vei învăța cum să generezi idei de produse chiar aici și tehnici de brainstorming pentru acasă.

Workshop-ul va cuprinde un număr redus de participanți, pentru a facilita o pregătire mai atentă și mai îndeaproape a acestora.

După finalizarea workshop-ului, participanții vor avea acces la întreaga comunitate de product specialists, acces la mentorii care vor interveni pe parcursul școlii și la webinarii viitoare.

Andra Bria, fondator Craft Product School declară: “Am lucrat atât în agenție, ca și creative, cât și la client, în cadrul unor start-upuri, ca și product manager, unde am contribuit la crearea, lansarea și creșterea unor platforme digitale. Aceste experiențe, dar și educația în domeniu, mi-au oferit ocazia să privesc industria creativă și cea de tech din mai multe perspective.
 Am realizat de pildă că skill-ul de concepere și dezvoltare a unui produs digital ar fi de mare ajutor unui creativ care are o mie de idei, dar nu știe exact cum să le pună în practică. Dar și unui software engineer cu skill-uri de execuție, căruia îi lipsesc abilitățile de design thinking sau product marketing. Iar aici intervine Craft, sau cum să creezi produse digitale, noul meșteșug al zilelor noastre.”