COMUNICATE — August 1, 2019 at 7:56 am

Vodafone Romania și UPC își unesc forțele

by

Vodafone & UPC_v1Vodafone Romania si UPC Romania au finalizat procesul de achizitie, dupa aprobarea Comisiei Europene privind preluarea de catre Vodafone Grup a operatiunilor Liberty Global in Romania, Germania, Cehia si Ungaria, intr-o tranzactie de 18,4 miliarde de euro.

Finalizarea tranzactiei reprezinta o noua calatorie atat pentru Vodafone Romania, cat si pentru UPC, deoarece de acum inainte cele doua companii nu mai sunt competitoare. Acum echipele reunite pot lucra impreuna pentru a dezvolta cele mai bune solutii si servicii pentru clientii din Romania.

Aceasta achizitie, una dintre cele mai importante din industria de telecomunicatii din Romania, va reuni cele doua echipe care vor lucra pentru a dezvolta produse de top pentru oameni, companii si alti actori sociali si economici. Experienta angajatilor Vodafone Romania in ceea ce priveste produsele mobile si profesionalismul specialistilor UPC in ceea ce priveste serviciile TV si cele fixe vor transpune Vodafone intr-un furnizor de servicii de telecomunicatii de si mai buna calitate si intr-unul dintre cei mai doriti angajatori din Romania.

Murielle Lorilloux, CEO UPC si Vodafone Romania declară: „Aceasta achizitie transformatoare creeaza un partener important pentru servicii de telecomunicatii convergente si aduce, totodata, mai multa valoare clientilor nostri, facilitand un parcurs ascendent pentru economia digitala a Romaniei. De asemenea, acest lucru genereaza o oportunitate de a deveni un competitor si mai puternic pe piata locala de telecomunicatii. Angajatii UPC si Vodafone au o istorie de premiere de neegalat in tara noastra si chiar in Europa. Sunt increzatoare ca experienta si profesionalismul celor doua echipe vor conduce la noi premiere si inovatie in ceea ce priveste produsele de care vor beneficia utilizatorii romani”.