Enterprise Software — August 7, 2019 at 9:31 am

Fujitsu sprijină companiile în tranziția către Windows 10

by

bannerGIG5fiinal-CCD1280x427_tcm158-3665096_tcm158-2750227-32 Dacă clienții companiilor nu au făcut încă trecerea la Windows 10, acum este momentul ca aceștia să fie susținuți cu un nou sistem de operare excelent pe dispozitivele de calcul client avansate de la Fujitsu. Windows 7 nu va mai primi actualizări de securitate după 14 ianuarie 2020. Prin urmare, chiar dacă clienții sunt mulțumiți de modul în care funcționează dispozitivele lor în acest moment, pentru a rămâne siguri și productivi, este vital ca aceștia să acționeze acum.

A face trecerea la Windows 10 cu Fujitsu este o schimbare mare unde experiența contează în a face noua tehnologie să funcționeze. Astfel, companiile se pot baza pe suportul Fujitsu cu cei 30 de ani de practică Microsoft și pe o platformă tehnologică largă, proiectată în funcție de nevoile utilizatorilor.

Cu caracteristicile avansate ale stațiilor de lucru Fujitsu, tabletelor, desktop-urilor și notebook-urilor deasupra, clienții vor beneficia și mai mult de capacitățile inovatoare ale Windows 10, printre care:

  • Cea mai bună experiență de productivitate: experiență familiară de oriunde, de pe fiecare dispozitiv
  • Securitate pentru amenințări din secolul XXI: protecții integrate în Windows 10 Pro plus protecții Fujitsu avansate în top, – cum ar fi autentificarea biometrică PalmSecure
  • Colaborare ușoară: pe lângă instrumentele Windows 10 precum Windows Timeline, Fujitsu oferă dispozitive inteligente precum ESPRIMO Meeting Room Edition pentru a crea un hotspot colaborativ
  • Captarea inteligentă a ideilor scrise cu Windows, prin faptul că există și dispozitivele flexibile Fujitsu cu opțiuni de introducere a pen, touch și a tastaturii
  • Desfășurarea și gestionarea ușoară a dispozitivului cu Windows 10 Fujitsu DeskView Load
  • Totul este susținut de un întreg ecosistem de servicii Fujitsu, consultanță și asistență

Mai mult, noua versiune a sistemului de operare este disponibilă din toate punctele de vedere pe mai multe echipamente Fujitsu, printre care:

– Stațiile de lucru FUJITSU CELSIUS, disponibile în notebook, desktop sau factor de formă rack, oferă putere și performanță scalabilă și fiabilă spațiului de lucru.

Tablete inovatoare, care sunt create pentru afaceri, dar destinate utilizatorilor: dispozitive ușoare puternice, create pentru a lucra în mișcare și pentru productivitate la nivelul următor.

– Notebook-urile LIFEBOOK de la Fujitsu care combină cea mai nouă tehnologie cu design atractiv, securitate maximă, fl exibilitate și eficiență.

PC-urile ESPRIMO cu Windows 10 Pro care sunt dispozitive eficiente din punct de vedere energetic concepute pentru a transforma birourile în spații inteligente și conectate.