COMUNICATE — August 10, 2019 at 8:50 am

FIFA 20 readuce jucătorii pe străzile orașelor cu VOLTA Football

by

Volta_16x9_MIAMI FIFA 20 și noul mod de joc VOLTA Football le va permite jucătorilor să aplice pe stadioane dribling-urile și mișcările învățate pe stradă, dar și viceversa. De la loviturile cu mantinela și fentele specifice futsal, VOLTA dă viață flerului și creativității fotbalului de stradă în FIFA 20.

Gameplay-ul VOLTA Football este construit pe motorul de joc existent EA SPORTS FIFA Gameplay, dezvoltând și perfecționând elementele existente în joc cu mecanici de joc unice, complet noi. VOLTA permite jucătorilor să aleagă dintr-o plajă largă și diversificată de moduri de joc, fiecare cu propriile circumstanțe și combinații variabile de reguli, ceea ce contribuie la o experiență de FIFA memorabilă, aducând în joc elemente-cheie din fotbalul de stradă.

În plus, seturile simplificate de reguli, comportamentul personalizat al mingii de joc, diversitarea terenurilor și mediilor de joc disponibile, diferitele tipuri de jocuri (Rush, Pure Street, Futsal) și celelalte elemente unice ale fotbalului de stradă contribuie la crearea unei experiențe de joc autentice în FIFA 20 VOLTA Football. În modul Kick Off, fotbaliști de la cele mai mari cluburi de fotbal din lume pot concura pe străzile orașelor, iar jucătorii pot alege dintr-o varietate de opțiuni cu VOLTA House Rules, inclusiv modurile Survival, No Rules și First to X.

În plus, VOLTA Football include VOLTA TOUR, un mod narativ care permite jucătorilor să parcurgă turul universului VOLTA. La acesta se adaugă și o experiență conectată online, de asemenea disponibilă în VOLTA TOUR, în cadrul căreia jucătorii pot concura în diferite locații din întreaga lume, inclusiv Tokio, Amsterdam, New York, Cape Town, Mexico City, Roma, Paris și multe altele.

În funcție de rezultatele obținute, jucătorii vor putea promova sau retrograda în modul de joc VOLTA LEAGUE online, noul format „jucător versus jucător” permițându-le să înfrunte echipele altor jucători online.

Pentru a afla mai multe informații despre VOLTA Football, inclusiv detalii suplimentare despre gameplay, moduri, cum funcționează progresia și multe altele, consultați cele mai recente Note ale Dezvoltatorilor: www.ea.com/en-gb/games/fifa/fifa-20/news/pitch-notes-fifa-20-volta-football