Foto-Video-Audio — August 10, 2019 at 9:11 am

Învață cum să stăpânești arta fotografiei nocturne

by

Atanas Kristian Dowling, ambasadorul internațional Leica, a împărtășit din experiența lui de fotografiere nocturnă cu flagship-ul P30 Pro. Din punctul lui de vedere, cele mai importante principii după care se ghidează majoritatea fotografilor includ izolarea subiectului de fundal și fotografia reușită în lumina slabă. Fotografierea în semi-lumină pune la încercare atât abilitățile camerei foto, cât și ale fotografului. P30 Pro, însă, permite activarea high ISO și a vitezei obturatorului, ceea ce crește considerabil calitatea fotografiei în lumina slabă.

Atunci când fotografiem fără un trepied, este esențial să evităm viteza redusă a obturatorului în lumina slabă. Astfel, avem mai multe șanse să realizam o fotografie stabilă și să surprindem toate mișcările în timp real. Noul mod de fotografiere Night mode cu capabilități HDR se dovedește foarte util, atunci când dorim să fotografiem în întuneric total și nu avem la îndemână un trepied. Night mode surprinde o serie de imagini la calitate bună, folosind expunerea îndelungată și le comprimă automat.

Iubești fotografia? Înscrie-te în competitia Huawei InFocus Award!

Competiția de fotografie Huawei InFocus este oportunitatea perfectă pentru iubitorii de fotografie, care își pot testa competențele foto. Prin intermediul concursului, Huawei oferă posibilitatea tuturor pasionaților de fotografie cu smartphone-ul să își împărtășească viziunea asupra lumii moderne. Competiția se desfășoară în 22 de țări, inclusiv în România, iar utilizatorii de smartphone-uri Huawei își pot înscrie fotografiile sau videourile pe platforma dedicată competiției: https://campaign.consumer.huawei.com/infocusawards/ro/  în cinci categorii care au ca scop explorarea limitelor expresiei vizuale: #Emotion Tag, Hello, Life!, Faces, Going the Distance, Storyboard sau în cea dedicată clipurilor video: Life Now.