COMUNICATE — August 13, 2019 at 10:27 am

Lenovo prezintă gama de servere single-socket, special concepute pentru procese intense

by

Lenovo a prezentat platformele Lenovo ThinkSystem SR635 și SR655, două dintre cele mai puternice servere single-socket din industrie. Pe măsură ce companiile trebuie să producă mai mult cu resurse mai puține, noile soluții Lenovo oferă performanța unui server dual-socket la costul unuia single-socket. Noile adăugări la portofoliul în creștere de servere Lenovo sunt alimentate de procesoarele de generație viitoare AMD EPYC™ 7002 Series și au fost concepute special pentru a face față sarcinilor de lucru în dezvoltare, cu consum intens de date, precum securitate video, stocare definită de software și informații de rețea, precum și suport pentru medii virtualizate. Rezultatul este o soluție care asigură energie și eficiență pentru clienții care acordă mai multă atenție echilibrării debitului și a securității cu scalabilitate ușoară.

051519_SR655_24x2.5_NVMe_2_678x452 „Căutarea permanentă de inovații pentru a accelera transformarea inteligentă a clienților noștri a fost esențială în creșterea noastră, devenind unul dintre OEM-urile cu cea mai rapidă creștere a datelor din lume,” a spus Doug Fisher, Chief Operating Officer și vicepreședinte senoir al Business Units, Lenovo Data Center Group. „Astăzi, Lenovo extinde relațiile cu AMD prin soluții noi, complet optimizate pentru a ajuta clienții să abordeze sarcini de lucru complexe și consumatoare de date, permițându-le să facă mai mult cu mai puțin, asigurând în același timp securitate end-to-end necompromisă.”

Noile platforme de servere Lenovo ThinkSystem SR635 și SR655 nu numai că le permit clienților să ruleze mai multe sarcini de lucru pe mai puține servere, dar oferă și reduceri de până la 73% la potențialele licențe de software1, permițându-le utilizatorilor să lucreze mai eficient. În plus, clienții pot realiza o reducere a costului total de proprietate de până la 46%.
Cele 16 recorduri mondiale ale ThinkSystem SR635 și SR655, inclusiv două pentru eficiența de energie3, susțin performanța ridicată și prețul competitiv.

Serverele Lenovo ThinkSystem SR635 si SR655 oferă un randament mai mare și o latență mai mică, dar și cea mai mare capacitate NVMe dintre toate serverele single-socket de pe piață. Dincolo de toate acestea, noile sisteme bazate pe procesoare AMD EPYC™ de generație a doua oferă și o oportunitate solidă pentru activarea soluțiilor de infrastructură hiperconvergente. Acest lucru oferă companiei Lenovo posibilitatea de a oferi clienților vSAN și alte noduri certificate și viitoarele dispozitive ThinkAgile definite de software pentru o implementare, gestionare și scalabilitate simple.

Dezvoltarea orașelor inteligente

O nouă prognoză a IDC estimează că, până în 2025, vor exista 41,6 de miliarde de dispozitive Internet of Things conectate, generând 79,4 zettabytes4. O mare parte a creșterii va fi determinată de tehnologia de securitate video și IoT. Noile soluții Lenovo sunt ideale în special pentru cazurile de utilizare în care este nevoie de mai multă putere de calcul în spații limitate, folosind mai puțină energie; un exemplu în acest sens este securitatea video pentru siguranța publică în orașele smart, campusuri și transport în masă. Guvernele și alte organizații de siguranță publică au sarcina de a monitoriaza aceste medii, de a identifica rapid și cu exactitate potențialele amenințări și de a răspunde rapid. Lenovo ThinkSystem SR655 împreună cu software-ul Pivot3 oferă o soluție de securitate video de calcul computerizată capabilă să suporte până la 33% mai multe camere video pe nod5 decât soluțiile similare. Odată cu lățimea de bandă crescută a PCIe® 4.0, suportată de procesoarele AMD EPYC™ de generație a doua, clienții obțin un transfer de date mai rapid și o capacitate de stocare mai mare, care permite retragerea rapidă a videoclipului pentru recunoaștere și analiză.

Configurațiile NVMe ultra-dense ale acestor noi soluții Lenovo cu procesoare AMD le permit utilizatorilor să stocheze și să acceseze cantități mari de date. Compatibile cu până la șase unități de procesare grafică single-width sau trei double-width (GPUs), aceste sisteme oferă opțiunea de a procesa și analiza videoclipurile de înaltă definiție mult mai rapid și mai eficient.

„Combinația dintre calitatea și rezistența Lenovo cu performanța avansată a procesurului AMD EPYC de generație a doua livrează ceea ce își doresc clienții noștri pentru a-și susține implementările critice ale misiunii”, a spus Bruce Milne, vicepresedinte Pivot3, Chief Marketing Officer și Manager General. „Pe măsură ce clienții Pivot3 își extind utilizarea infrastructurii inteligente pentru aeroporturi, campusuri, hoteluri și transport, securitatea, elasticitatea și simplitatea administrării la scară sunt critice. AMD și Lenovo ne permit să oferim toate acestea și să ne încântăm clienții.”

În mediile virtualizate, organizațiile trebuie să decidă adesea între performanță maximă și securitate. VM-ul asistat de hardware și caracteristicile de criptare a memoriei oferite de procesoarele AMD EPYC™ 7002 Series combinate cu soluțiile Lenovo ThinkShield rezolvă această dilemă folosind un strat suplimentar de securitate pentru virtualizare care izolează și minimizează amenințările din centrul de date. Mai mult, deoarece criptarea VM se află în hardware, spre deosebire de software sau hypervisor, acestea fac acest lucru fără a compromite performanța sistemului. Securitatea este, de asemenea, de cea mai mare importanță în analiza video și în scenariile de siguranță publică. Funcții noi, precum un comutator de intruziune fizică, pot detecta și preveni alterarea, permițând organizațiilor să își gestioneze în siguranță sistemele de securitate pe platformele securizate Lenovo. Cu până la 64 de nuclee pe socket și performanță sporită, aceste noi soluții Lenovo le permit organizațiilor să găzduiască mai multe mașini virtuale pe server, oferind o capacitate mai mare de calcul și o eficiență îmbunătățită a volumului de muncă.

Mulți clienți au așteptat aceste sisteme datorită capacității lor de a gestiona sarcinile de muncă intens consumatoare de date, inclusiv Allot, un furnizor mondial de soluții inovatoare de rețea și soluții de securitate pentru furnizorii de servicii de comunicații (CSP) și companii. Acestea necesită soluții care pot transforma datele de rețea și securitatea în informații care să acționeze, care să facă mai inteligente rețelele clienților și utilizatorii lor mai siguri. Piața dictează că aceste soluții vor putea să corespundă nevoilor lor în continuă evoluție și să le ajute să abordeze noi probleme care ies la suprafață, în timp ce cerințele IT continuă să se schimbe.

„Integrarea I/O și a tehnologiei de procesare de generație următoare oferă Allot posibilitatea de a gestiona mai multă lățime de bandă a rețelei la viteze mai mari, ceea ce ne permite să obținem informații acționabile din traficul din ce în ce mai mare, fără nici o degradare a performanței”, a declarat Mark Shteiman, AVP al Managementului produselor Allot. „Furnizorii de servicii de comunicații și companiile pe care le sprijinim trebuie să vadă și să reacționeze la nevoile rețelei lor în timp real. Am evaluat prototipurile platformei de servere ThinkSystem SR635 și SR655 ale Lenovo și am fost imediat impresionați.”

Noile soluții Lenovo ThinkSystem SR 635 și SR655 sunt acum disponibile prin reprezentanții de vânzări Lenovo și partenerii de canal din toată lumea.
Pentru mai multe informatii, va rugam vizitati https://www.lenovo.com/us/en/data-center/single-socket-innovation