Hardware — August 14, 2019 at 8:38 am

ELKO anunță disponibilitatea SSD-urilor Kingston A2000

by

ELKO_KingstonA2000-PCIe-SSD3ELKO Romania oferă un nivel superior de performanță utilizatorilor din segmentul Entry Level, prin introducerea pe piață a noilor SSD-uri Kingston A2000 pe interfață NVMe PCIe.

În calitate de distribuitor, ELKO Romania și-a asumat misiunea de a furniza produsele potrivite în toate segmentele de piață, indiferent că este vorba despre profesioniști, pasionați de jocuri, oameni de afaceri, industrie, sănătate sau educație. În această strategie se încadrează și parteneriatul derulat cu Kingston, companie care s-a remarcat de-a lungul ultimului deceniu prin performanțele excelente ale produselor sale. Astfel, SSD-urile KC1000, destinate utilizatorilor entuziaști și A1000, concepute pentru cei cu bugete reduse, s-au bucurat de apreciere în întreaga lume datorită raportului calitate/preț avantajos. Continuând să depășească așteptările utilizatorilor, producătorul a lansat noi modele: mai întâi KC2000 în segmentul High End, iar acum noul A2000 în zona Entry Level, îmbunătățind astfel raportul performanță/preț oferit.

La fel precum KC2000, noul Kingston A2000 aduce un spor de performanță semnificativ față de generația anterioară și reprezintă o soluție deosebit de atractivă pentru utilizatorii cu bugete reduse care își doresc PC-uri rapide, pentru integratorii de sisteme și pentru toți cei interesați de un upgrade rentabil. Disponibil în variante de 1TB, 500GB și 250GB, modelul adoptă formatul M.2 2280 single-sided și interfața NVMe PCIe Gen 3.0 x4, iar cu chip-urile de memorie 3D NAND atinge viteze de până la 2200MB/s la citire și, respectiv, 2000MB/s la scriere. Cu alte cuvinte, Kingston A2000 oferă un nivel de performanță specific unui segment de piață superior, păstrând însă un preț de achiziție deosebit de atractiv.

Pe lângă vitezele de lucru foarte bune și raportul performanță/preț fără egal în acest moment pe piață, Kingston A2000 oferă avantaje și celor preocupați de securizarea datelor. Noul dispozitiv este o unitate cu funcție de auto-criptare hardware AES pe 256bit, compatibil cu standardul TCG Opal 2.0. Prin urmare, el poate fi folosit împreună cu soluții de securitate create de dezvoltatori de renume mondial, precum Symantec, McAfee sau WinMagic. Totodată, încorporează suport eDrive, astfel că poate fi folosit fără niciun fel de probleme cu BitLocker.

Prin mixul de dotări pus la dispoziția utilizatorului și performanțele foarte bune oferite pentru un preț de achiziție redus, noul SSD Kingston A2000 este o soluție flexibilă, care vizează utilizatori din toate domeniile de activitate. El este disponibil oficial în România prin intermediul partenerilor autorizați ELKO, care își menține astfel promisiunea făcută clienților de a le pune la dispoziție cele mai noi produse și cele mai avansate tehnologii.