COMUNICATE, Hardware — September 5, 2019 at 10:02 am

Noile ultraportabile Acer Swift 5 și Acer Swift 3

by

Swift_3_SF314-57_SF314-57G_03 Acer lansează modele actualizate din gama sa populară de notebook-uri ultra-portabile Swift și din gama de desktop-uri Aspire all-in-one, toate echipate cu cele mai noi procesoare Intel® Core™ din generația 10 și Windows 10.

Concepute pentru performanțe în mișcare, notebook-urile Acer Swift 5 (SF514-54T/SF514-54GT) și Swift 3 (SF314-57/SF314-57G) oferă tot ceea ce este necesar pentru un notebook ultra-portabil: un șasiu subțire, design elegant și rame subțiri, cu performanțe superbe și durată de viață a bateriei. Ideală pentru studenți și familii, noua serie de desktop-uri all-in-one Aspire C include dispozitive subțiri, care economisesc spațiu, cu design elegant și rame impresionant de subțiri.

„Ne provocăm continuu cu privire la modul în care putem îmbunătăți cel mai ușor notebook de 14 inci din lume”, a declarat James Lin, General Manager, Notebooks, IT Product Business, Acer. „Cu noul Swift 5 am integrat un chip grafic discret și cele mai noi procesoare, astfel încât profesioniștii mobili să nu mai facă niciun compromis între portabilitate și performanță.”

„Procesoarele Intel Core din a 10-a generație redefinesc tot ceea ce este posibil într-un laptop modern, aducând inteligența artificială de scară largă pentru prima dată pe un PC, o arhitectură grafică complet nouă pentru un salt în performanță cu grafica Iris Plus și conectivitate de top integrată cu Wi-Fi 6 (Gig +) și Thunderbolt 3″, a declarat Chris Walker, Corporate Vice President and General Manager of Mobility Client Platforms in the Client Computing Group, Intel. „A fost o colaborare excelentă între Intel și Acer pentru a aduce la viață performanța și capabilitatea platformei în noile laptopuri Swift frumos proiectate.”

Acer Swift 5, cel mai ușor notebook de 14 inci din lume
Acer Swift 5 cu ecran de 14 inci este cunoscut ca fiind cel mai ușor din clasa sa, cu un șasiu realizat dintr-o combinație perfectă între aliaje magneziu-lithium și magneziu-aluminiu. Cea mai recentă versiune cântărește doar 990 grame cu opțiunea grafică discretă NVIDIA® GeForce® MX250 sau chiar mai puțin cu grafica actualizată Intel® Iris® Pro, și o grosime de doar 14.95 mm. Ecranul are o ramă îngustă pe trei laturi și un raport ecran-șasiu de 86,4%.
Cu un procesor Intel Core până la i7-1065G7 din generația 10 și un spațiu maxim de stocare de 512GB pe un SSD PCIe Gen 3×4, utilizatorii obțin performanțe puternice și o calitate excelentă a culorilor pe ecranul tactil IPS Full HD de 14 inci. Swift 5 are un conector USB 3.1 tip C cu funcție completă care acceptă Thunderbolt™ 3, dual-band Intel Wi-Fi 6 (802.11ax) și suportă Windows Hello printr-un cititor de amprentă integrat.

Proiectat pentru profesioniști în mișcare, Swift 5 este un laptop ușor și puternic, cu o durată de viață a bateriei de până la 12,5 ore pentru productivitate zilnică. Swift 5 suportă încărcarea rapidă, oferind până la 4,5 ore de utilizare cu o singură încărcare de 30 de minute. Utilizatorii se pot autentifica prin simpla atingere a cititorului de amprente încorporat prin Windows Hello, pentru acces ușor și mai sigur.

Acer Swift 3, un portabil elegant și puternic
Notebook-ul elegant și ușor Acer Swift 3 are un ecran IPS Full HD de 14 inci, este disponibil în culori steel gray și millennial pink și cântărește doar 1,19 kg. Swift 3 încorporează multă putere în șasiul său subțire de 15,95 mm cu un procesor Intel Core i7-1065G7 din generația 10, grafică Intel Iris Plus și, opțional, NVIDIA GeForce MX250, pentru ca totul să funcționeze la viteza optimă.
Acesta include, de asemenea, până la 512GB spațiu de stocare pe un SSD PCIe Gen 3×4, 16GB LPDDR4X RAM, Thunderbolt 3 și dual-band Intel Wi-Fi 6, pentru o experiență wireless mai fluidă și mai plăcută, ceea ce îl face un laptop ultra-portabil, supraîncărcat pentru lucru și joacă. Furnizează până la 12,5 ore de viață a bateriei și oferă funcții de încărcare rapidă: o încărcare de 30 de minute poate oferi 4 ore de funcționare în condiții de redare video.
Potrivit atât pentru muncă, cât și pentru jocuri, Swift 3 aduce la viață imagini și videoclipuri prin utilizarea unor rame subțiri de 4,37 mm și un raport ecran-șasiu de 84%. Pentru o îmbunătățire suplimentară a culorilor, Swift 3 include și Acer Color Intelligence™ și Acer ExaColor Technology pentru imagini vii, îmbunătățite.

Seria Acer Aspire C, dispozitivul all-in-one potrivit pentru întreaga familie
Cu un design elegant și care economisește spațiu, dispozitivele all-in-one ultra-subțiri Acer Aspire C de 6,8 mm1 oferă un aspect elegant și o mulțime de caracteristici practice, atât pentru studenți cât și pentru întreaga familie. Produsele sunt disponibile cu opțiuni de ecran IPS Full HD de 27 inci, 24 inci și 22 inci, toate alimentate de procesoare Intel Core generația 10 și grafică discretă opțională NVIDIA MX130. Cu un spațiu de stocare amplu de până la 1TB prin intermediul unui SSD1 M.2 NVMe și până la 2TB pe un HDD de 2,5 inci, plus 32GB memorie DDR4-2666, seria Aspire C este ideală pentru multipli utilizatori, cu o gamă largă de nevoi.
Confidențialitatea este protejată prin opțiunea de a închide obturatorul camerei web1 atunci când aceasta nu este utilizată și un port de ieșire HDMI oferă opțiunea pentru un al doilea ecran. Există patru porturi USB 3.1 Gen 11 pentru conectarea perifericelor, oferind flexibilitate pentru a răspunde nevoilor și cerințelor specifice, cum ar fi tipărirea, jocurile și utilizarea unui mouse sau tastatură pentru scrierea unor documente mai complexe. Atât ochii tineri, cât și cei obosiți sunt protejați cu Acer Vision Care, o serie de tehnologii precum Acer Bluelight Shield care reduce expunerea la lumină albastră, pentru un plus de confort.

Prețuri și disponibilitate
Acer Swift 5 va fi disponibil în EMEA din luna septembrie, la prețuri începând de la 899 euro.
Acer Swift 3 va fi disponibil în EMEA din luna septembrie, la prețuri începând de la 599 euro.
Seria Acer Aspire C va fi disponibilă în EMEA din luna decembrie, la prețuri începând de la 649 euro.