Foto-Video-Audio — September 5, 2019 at 10:17 am

Căști intra-auriculare EAH-TZ700

by

casti intra-auriculareUrmând conceptul “Redescoperă muzica”, Technics a explorat noi posibilități tehnologice pentru a oferi o experiență muzicală dincolo de limitele imaginabile.

Cheia pentru calitatea excepțională a sunetului obținut pentru EAH-TZ700 este noul procesor de 10 mm care încorporează tehnologia avansată cu fluid magnetic, creată în urma unui proces elaborat de cercetare și dezvoltare.  Noul procesor dispune de o diafragmă fără margini, din aluminiu specializat, cu o formă similară procesorului din boxele convenționale. Pentru a obține frecvența amplă și precizia, tehnologia cu fluid magnetic cu bas profund maximizează mișcarea procesorului.

În spatele procesorului se află o cameră de control cu aer care contribuie de asemenea la performanța basului și adaugă sunetului un plus de spațialitate și ‘aer’. Aceste elemente sunt combinate pentru a rezulta o reproducere pe o bandă foarte largă, dintr-un singur procesor foarte lin, însă extrem de detaliat pe întreaga gamă de frecvență.