EDUCATIE / JOB — September 6, 2019 at 2:05 pm

Academia de programare pentru 30 de programatori juniori și studenți

by

Bogdan Tudan_Chief Operating Officer Computaris RomâniaComputaris, companie de dezvoltare şi consultanţă software, derulează „Academia de programare” pentru 30 de programatori juniori şi studenţi la facultăţi cu profil tehnic, selectaţi să îşi dezvolte aptitudinile pentru o carieră de succes în domeniul tehnologiei şi al telecomunicaţiilor.

Programul de internship are o durată de 2 luni şi se desfăşoară în perioada iulie-septembrie 2019 în cele 5 centre de dezvoltare ale Computaris din România, Polonia şi Moldova.

„Academia de programare face parte din strategia Computaris de a investi în dezvoltarea unei expertize tehnice de top atât în interiorul companiei, cât şi în rândul tinerilor programatori aflaţi la început de carieră. Prin programele de internship derulate în anii trecuţi, am reuşit să identificăm candidaţi cu un potenţial ridicat care au rămas în companie pe poziţii permanente, s-au integrat rapid în echipă şi au avut performanţe excelente”, a declarat Bogdan Tudan, Chief Operating Officer Computaris România şi iniţiatorul proiectului „Academia de programare”.

Cei 30 de participanţi au fost selectaţi din rândul studenţilor sau absolvenţilor de facultăţi cu profil automatică, calculatoare, electronică şi telecomunicaţii, matematică sau cibernetică din cadrul celor mai prestigioase Universităţi din Bucureşti, Galaţi, Varşovia, Bialystok şi Chişinău.

Participanţii la programul de internship au posibilitatea de a lucra full time alături de experţii Computaris şi sub coordonarea unui mentor, într-o serie de proiecte practice extrem de complexe. Sunt prevăzute prezentări introductive în domenii specifice telecom, sesiuni de training tehnic în diferite tehnologii (C/C++, Java, Ruby, DevOps, etc.), dar şi de metodologii de dezvoltare şi management de proiect.