Networking, Pharma & Health — September 16, 2019 at 6:34 am

Soluțiile Allied Telesis pentru sistemul medical oferă performanță și siguranță în operarea critică

by

Rear View Of Doctors Talking As They Walk Through Hospital

Sunway Medical Center este unul dintre centrele private de îngrijire medicală din Malaezia. Peste 2300 de profesioniști din domeniul medical oferă o gamă largă de servicii de sănătate, toate bazate pe infrastructura de rețea. Orice rețea de spitale este cu adevărat critică, iar Centrul Medical Sunway nu este diferit, trebuind să funcționeze în mod performant 24 de ore pe zi, în fiecare zi. Disponibilitate ridicată, performanță impecabilă și ușurință de gestionare sunt cerințe care nu sunt negociabile. Recuperarea extrem de rapidă în caz de eșec este prioritatea, pentru a asigura continuitatea rețelei și pentru a proteja pacienții.

Pe măsură ce asistența medicală evoluează, rețelele spitalicești trebuie să sprijine noi niveluri de viteză, fiabilitate și scalabilitate. Centrul avea nevoie de o soluție care să dovedească viitorul, în timp ce managementul centralizat și automatizarea rețelei au fost cheia succesului, și în plus, trecerea la noua rețea trebuia să fie efectuată fără perioade de oprire îndelungate. Cu accentul său puternic pe rețelele definite prin software (SDN), Allied Telesis a fost o alegere ușoară pentru acest centru medical ocupat.

Allied Telesis a proiectat și instalat noua rețea împreună cu partenerul său strategic, Hitachi Sunway Information Systems, lider integrator în servicii IT&C în ASEAN. Reziliența a fost un accent în noile proiectări ale rețelei Centrului. Rețeaua dispune acum de două switch-uri de bază Allied Telesis SwitchBlade x8100 din nucleul rețelei. Tehnologia Allied Telesis VCStack Plus le leagă între ele într-o singură unitate virtuală, combinând puterea a două unități cu simplitatea gestionării lor ca o singură unitate. Legarea agregării la servere, stocarea rețelei și switch-urile de distribuție asigură faptul că nu există un singur punct de eșec în nucleu, ce ar putea bloca toată rețeaua, atât cu dispozitivul cât și cu calea de rezistență.

Switch-urile Seria x930 sunt utilizate pentru distribuție, conectate la switchurile de margine ale seriei x510, care utilizează Power over Ethernet (PoE) pentru conectarea și alimentarea punctelor de acces wireless. Allied Telesis Autonom Management Framework (AMF) automatizează administrarea rețelei, în timp ce Vista Manager EX permite monitorizarea și gestionarea grafică a noii rețele AMF. Vista Manager EX oferă optimizarea rețelei, instrumente de monitorizare proactive și raportare activă pentru o soluție ușor de utilizat, dar puternică.

Soluția inovatoare Allied Telesis Active Fibre Monitoring (AFM) oferă protecțiea specializată a datelor prin monitorizarea fibrelor optice, fără a fi nevoie de echipamente terțe costisitoare. AFM protejează împotriva intruziunilor, ridicând automat alarma și oprind o legătură pentru a opri orice alterare sau furt de date în centrul medical. Centrul beneficiază de costuri operaționale mai mici și de o gestionare cu adevărat simplă a rețelei. Noua rețea rezistentă permite accesul permanent la numeroasele sisteme și aplicații medicale care sprijină asistența medicală a pacienților.

Beneficiile de disponibilitate ridicată, capacitate crescută și ușurință de gestionare asigură funcționarea 24 x 7 x 365 în acest mediu critic pentru misiunea spitalului. Personalul Sunway are acum conectivitate online perfectă, iar serviciile pentru pacienți sunt ușor accesate din toate părțile campusului. Noua rețea Allied Telesis conectează profesioniștii medicali cu informațiile de care au nevoie pentru a oferi cea mai bună asistență medicală posibilă fiecărui pacient.