COMUNICATE — September 16, 2019 at 2:31 pm

Stefanini a lansat un joint-venture în România

by

Stefanini anunță lansarea unui nou joint-venture în România, Stefanini Infinit. Noua organizație va fi o companie de marketing digital full service, înființată în parteneriat cu frații și antreprenorii Alexandru Cernătescu și Andrei Cernătescu, proprietarii agenției de comunicare digitală Infinit Solutions Agency.

Stefanini Infinit preia echipa fostei Infinit Solutions Agency și îi va continua operațiunile locale. În plus, noua companie va avea acum acces la resursele globale ale Grupului Stefanini și va îmbogăți oferta globală de servicii a Grupului, adăugând o perspectivă creativă și de marketing la soluțiile de business și tehnologie oferite de Grup.

Marco Stefanini (2)
Marco Stefanini, CEO Stefanini

„Acum, mai mult ca oricând, trăim într-un mediu de business în care fiecare companie a dezvoltat o abordare centrată pe clienți”, spune Marco Stefanini, CEO și fondator Stefanini și acționar majoritar în Stefanini Infinit. „Și, dacă nu a făcut-o încă, va trebui, cu siguranță, să o dezvolte. Noua generație de consumatori nu este doar activă, ci și activistă. Este alfabetizată digital și dornică să interacționeze cu brandurile. Așadar, mărcile – și companiile, în general – trebuie să-și dezvolte o poartă digitală și să se concentreze pe menținerea unei relații coerente și relevante cu clienții lor, prin utilizarea creativă a tehnologiei. Acesta este motivul pentru care am dorit să ne completăm portofoliul nostru de tehnologie și de business cu un set de abilități creative și de marketing, care să le permită companiilor să aducă noi soluții digitale clienților lor și să răspundă nevoilor acestora mai bine ca niciodată.”

Stefanini International Holding, brațul internațional al gigantului tehnologic brazilian, urmărește o strategie de achiziție sau înființare de joint-venture-uri cu antreprenori locali tineri și ambițioși, din toată lumea – oferindu-le acestora o platformă globală pentru soluțiile și serviciile lor – și, în același timp, o strategie de continuă extindere și reîmprospătare a propriului portofoliu. Stefanini Infinit este primul astfel de joint-venture din Europa.

Lucrând cu partenerii noștri de la Infinit Solutions Agency de șapte ani încoace, în diferite proiecte, pentru diverși clienți, am testat chimia puternică și puterea ofertei noastre combinate”, spune Marco Stefanini. „Știm, acum, că o abordare mixtă de marketing și tehnologie poate fi extrem de utilă pentru clienții noștri și pentru utilizatorii finali și poate beneficia din plin de noile tendințe care se concentrează pe eficiență, mobilitate și flexibilitate, toate susținute de o tehnologie inteligentă și interactivă. Această abordare integrată s-a dovedit deja importantă în domenii precum serviciile bancare, asigurările sau FMCG și are un potențial mare pe piață în viitorul apropiat.”

Stefanini Infinit va continua să funcționeze ca o companie independentă, păstrându-și intact managementul și cultura creativă, dar compania va putea acum să utilizeze resursele și prezența Grupului Stefanini în peste 40 de țări.

alex-cernatescu-infinit-andrei-cernatescu-full„După ce am lucrat împreună cu partenerii noștri de la Stefanini, am văzut în ei o potrivire perfectă atât din punct de vedere uman, cât și din perspectiva afacerilor”, spune Alex Cernătescu, CEO Stefanini Infinit (foto stânga). „Cultura antreprenorială digitală și centrată pe clienți a Stefanini a fost unul dintre cele mai importante motive pentru care am decis să ducem parteneriatul un pas mai departe și să creăm împreună acest nou venture. Noua formulă de business ne permite să oferim servicii integrate pentru clienții noștri existenți, locali, și să ne extindem operațiunile la nivel global.”

Combinând strategia de marketing cu abilitățile creative și digitale și având în spate o echipă globală de dezvoltatori și experți IT, Stefanini Infinit oferă acum o gamă inegalabilă de servicii, care le permite companiilor să-și construiască prezența și să-și desfășoare activitatea în mediul digital, într-un mod relevant și eficient.