Evenimente, Guvernare/Licitatii — September 18, 2019 at 7:48 am

Securitatea cibernetică în contextul 5G, pe agenda de discuții a BEREC

by

image005În data de 16 octombrie 2019, la Bruxelles, Organismul Autorităților Europene de Reglementare în Domeniul Comunicațiilor Electronice (OAREC/BEREC) organizează al șaptelea Forum pentru entitățile interesate. Unul dintre principalele subiecte care se regăsesc pe agenda de discuții se referă la asigurarea securității serviciilor de comunicații electronice, în special in contextul implementării tehnologiei 5G.

Sesiunea publică BEREC
În cadrul celui de-al șaptelea Forum al BEREC se vor mai discuta planul de acțiuni al BEREC pentru anul 2020 și perspectivele sectorului de telecomunicații. Forumul este deschis publicului larg, accesul fiind condiționat doar de înregistrarea prealabilă prin intermediul formularului online. Termenul limită pentru înregistrare este 8 octombrie 2019, iar locurile vor fi ocupate în ordinea înregistrării. Agenda evenimentului este disponibilă aici.

Evenimentul va fi transmis în direct de BEREC, astfel că persoanele interesate pot urmări în timp real dezbaterea.

Forumul BEREC a fost inițiat în 2013 și se adresează tuturor entităților interesate din sectoarele comunicațiilor electronice, media și tehnologic, precum și experților activi în diverse organizații internaționale și companii private. De asemenea, acest forum creează cadrul pentru discuții și dezbateri privind viziunea și provocările pe termen mediu și lung pentru comunicațiile electronice și pentru piețele digitale din Europa, precum și pentru protecția consumatorilor.