Hardware — September 20, 2019 at 8:13 am

ASUS aduce VivoBook S15 (Punk Pink) cu ScreenPad 2.0 și edițiile Peacock Blue/Coral Crush ale laptopului VivoBook 15

by

pressrel_jwqkxeevtt2p3jvzkagyrvu4ASUS anunță disponibilitatea locală a noilor laptopuri VivoBook S15 S532 și VivoBook 15 X512 în opțiuni coloristice fresh și expresive. Toate modelele beneficiază de ecrane NanoEdge, cu rame ultra-subțiri pe cele patru laturi. Cadrul incredibil de îngust a permis montarea unui ecran mare într-o carcasă mai mică, reducând în mod eficient amprenta laptopului pentru a fi un portabil cât mai compact.

Prețurile seriei VivoBook S15 (Punk Pink) pornesc de la aproximativ 3800 lei (taxe inclusiv) pentru S532 cu ScreenPad 2.0, iar în cazul lui VivoBook 15 X512 (Peacock Blue și Coral Crush) încep de la aproximativ 1899 lei (taxe inclusiv).

Laptopurile VivoBook 15 X512 sunt disponibile în culori deosebite, utilizatorii putând opta pentru cea care le exprimă cel mai bine personalitatea. Pe lângă exterioarele clasice Transparent Silver și Slate Grey, noile modele pot fi Peacock Blue, schimbându-și tonul de culoare în funcție de modul în care lumina cade pe suprafața laptopului, sau Coral Crush, aleasă nuanța anului 2019.

Gama VivoBook S15 S532 include și configurații cu ASUS ScreenPad 2.0, ecranul integrat în touchpad care sporește eficiența în multitasking. Susținut de noua aplicație ScreenXpert, ScreenPad 2.0 are dimensiuni mai mari – de 5,65” – oferind funcții și beneficii noi pentru ca utilizatorii să poată lucra mult mai eficient.

Procesoare puternice Intel Core și stocare duală
Atât portabilele VivoBook S15 S532, cât și VivoBook 15 X512 au la bază a 8-a generație de procesoare Intel Core i7 cu opțiuni grafice până la NVIDIA GeForce MX230. Acestea au stocare duală ce poate fi configurată în versiuni de până la 512GB SSD și 2TB HDD.

Modelele VivoBook pot include opțional memoria Intel Optane, care accelerează în mod inteligent performanța hard disk-ului, îmbunătățind multitaskingul, reduce timpul de încărcare a aplicațiilor și durata inițializării sistemului de operare. Alături de acestea, conexiunile Wi-Fi 6 (802.11ac) dual-band furnizează viteze de până la 867Mbps – de șase ori mai rapide decât 802.11n – pentru streaming video fără probleme și navigare web fluidă. Opțiunile multiple de conectivitate cuprind porturi USB Type-C (USB-C), USB 3.1 Gen 1 Type-A și USB 2.0, ieșire HDMI și un cititor microSD pentru o compatibilitate extinsă cu perifericele curente, ecrane și proiectoare.

Imersiune de neegalat cu ecran NanoEdge cu ramă aproape invizibilă
Designul NanoEdge, cu ramă ultra-subțire pe cele patru laturi, le oferă modelelor VivoBook 15 margini care măsoară numai 5,7mm, rezultând rapoarte ecran/corp de până la 88%. Panourile FullHD oferă, de asemenea, o tehnologie de vizualizare la unghiuri largi și o reproducere excepțională a culorilor pentru imagini clare chiar și atunci când sunt privite din poziții extreme.

Concepute cu gândul la confort
Noile notebook-uri dispun de tastatură iluminată de dimensiuni complete, ce este perfectă pentru lucrul în medii slab iluminate. Aceasta are o construcție robustă dintr-o singură bucată și o cursă a tastelor de 1,4 mm pentru o dactilografiere confortabilă. Balamaua ErgoLift oferă mai mult confort în timpul perioadelor lungi de utilizare. Designul ei unic înclină automat tastatura atunci când laptopul este deschis, dând senzația familiară a unei tastaturi desktop.

Tehnologia de reîncărcare rapidă le permite utilizatorilor să încarce bateria la 60% în numai 49 de minute. Tehnologia integrată ASUS Battery Health Charging oferă siguranță în timpul încărcării, având măsuri de protecție pentru a descrește rata de dilatare în timpul încărcării, asigurând faptul că bateria rămâne în condiții bune.