NEWS — September 24, 2019 at 7:59 am

Razer Blade PRO 17 primește ecran 4K cu refresh rate de 120Hz

by

RazerNoul model 4K UHD 120Hz este primul laptop Razer Blade din istorie care combină refresh rate-ul de 120Hz cu rezoluția 4K UHD. Bazat pe procesorul Intel® Core™ i7-9750H, o placă grafică Nvidia GeForce RTX 2080 și 1TB spațiu de stocare de tip SSD, noul Razer Blade Pro 17 4K este dedicat gamerilor, dar și utilizatorilor profesioniști. Ecranul 4K dispune de funcționalitate tactilă și de un cadru foarte subțire. Mai mult noul ecran redă 100% din paleta de culori Adobe RGB, fiind calibrat din fabrică pentru a satisface și cele mai înalte așteptări.

Noul Razer Blade Pro 17 combină componente cu cel mai avansat sistem de management al temperaturii, oferind o experiență de folosire ce-l recomandă atât ca stație de lucru, cât și ca un sistem de gaming. Printre funcțiile de top în materie de conectivitate se numără cititorul de carduri SD UHS-III, Wi-Fi 6, Bluetooth 5, USB-C și Thunderbolt™ 3.

Fiecare model vine echipat cu 16GB de memorie DDR4, o soluție de stocare ultra-rapidă de tip PCIe SSD și un spațiu liber m.2 ce permite creșterea capacității de stocare sau realizarea de configurații RAID. Sistemul de răcire pe bază de camere cu vapori a facilitat obținerea dimensiunii reduse, fără să fie sacrificat nivelul de performanță și de confort.

Prețuri pornesc de la 3.999,99 Euro.