NEWS — September 27, 2019 at 11:16 am

Noi switch-uri de la Allied Telesis

by

x950-28xsq_xem2-xtq-stack-640pxtnyFirma japoneză Allied Telesis, unul din cei mai importanţi jucători de pe piaţa soluţiilor de networking, a anunţat recent lansarea unei noi serii de produse, switch-urile din seria x950. Aceste echipamente extensibile şi stivuibile 10G/40G de layer 3 sunt ideale pentru miezuri moderne de reţea de mare performanţă.

Capacitatea de stivuire le conferă abilitatea de a crea o soluţie locală sau distribuită rezistentă. Switch-urile dispun şi de management integrat al dispozitivelor de reţea de tip wired şi wireless. Conectivitatea de 100 GB este implicită, iar posibilitatea de extindere oferă abilitatea de construire a reţelelor necesare oraşelor inteligente şi mediilor IoT din lumea de azi.

Printre caracteristicile de dotare din fabricaţie ale noilor echipamente se numără, printre altele, capacitatea de stivuire a unui număr de până la patru unităţi prin folosirea VCStack™, activarea de servicii convergente multiple în reţele de tip Smart City şi IoT, reducerea costurilor şi managementul automat al reţelei şi dispozitivelor cu soluţia Autonomous Management Framework™ (AMF) şi gestionarea unui număr de până la 120 puncte de acces prin intermediul Autonomous Wave Control (AWC) Lite, care optimizează automat conectivitatea wireless.

Sistemul de operare al echipamentelor este AlliedWare Plus Enterprise de clasă Enterprise. De asemenea, echipamentele vin dotate, printre altele, cu EPSRing şi G.8032 ERPS pentru reţele inelare de mare rezistenţă, Active Fiber Monitoring pentru conexiuni securizate la magistrala de fibră optică, 24 de porturi pe cupru sau fibră optică de 10GB, 4 legături de urcare conţinut la 40GB/100GB şi un slot de expansiune care suportă alte porturi suplimentare 10GB, 40GB sau 100GB.