Servicii Profesionale — September 27, 2019 at 10:54 am

Optimizări ale presei de producție Xerox iGen 5

by

Xerox iGen® 5 XLS sheet size and Fluorescent Yellow Dry InkXerox a lansat două noi opțiuni pentru presa de producție iGen® 5: compatibilitatea cu coli de dimensiuni crescute (XLS) și cerneala galbenă fluorescentă (Fluorescent Yellow Dry Ink).

„Aceste optimizări sunt create pentru a crește nivelul de flexibilitate, productivitate și scalabilitate al investițiilor pe care clienți noștri le-au făcut deja în Xerox iGen 5. Împreună, aceste funcții nou lansate fac din iGen 5 cea mai versatilă presă de producție digitală color disponibilă pe piață la ora actuală,” spune Tracey Koziol, vicepreședinte senior, Global Offerings, Xerox.

Funcția iGen5 XLS permite folosirea unor coli cu dimensiuni de până la 889mm, la viteza maximă de imprimare a echipamentului și folosind în continuare funcțiile de alimentare și stivuire. Mulțumită acestei opțiuni, se pot produce mai multe aplicații per coală, crescând productivitatea presei iGen 5 cu până la 25%. Furnizorii de servicii de imprimare pot crește flexibilitatea echipamentului iGen 5 prin utilizarea aplicațiilor suplimentare, cum ar fi broșurile cu 4 pagini, coperțile de carte, bannerele, autocolantele de dimensiuni crescute, ilustrațiile panoramice și imprimarea multi-up.

De asemenea, echipamentele de imprimare au acum opțiunea de a utiliza cea de-a cincea stație de imprimare a iGen 5 folosind cerneală fluorescentă de culoare galbenă, pe lângă extinderea gamutului de culoare cu portocaliu, verde, albastru, și toner-ul alb și transparent – opțiuni deja existente.

„Modul în care sunt imprimate culorile continuă să evolueze, pe măsură ce tehnologia tonerului devine din ce în ce mai sofisticată. În calitate de leader în tehnologia tonerului și a culorilor, Xerox a dat startul dezvoltării unor noi funcții care permit echipamentelor de imprimare să depășească limitele tipăririi clasice, fără a afecta productivitatea sau calitatea. Cerneala fluorescentă pentru presa iGen 5 este încă un exemplu în acest sens”, a adăugat Koziol.

Actualizările aduse presei color le permit furnizorilor de servicii de imprimare să ofere o selecție extinsă de efecte spot și flood și optimizări ale fotografiilor și culorilor. Special conceput pentru a străluci sub lumina UV, acest toner oferă, de asemenea, posibilitatea efectuării unor lucrări cu valoare crescută, precum semne de siguranță și protecție, coperți de carte, supracoperți, cutii de carton, direct mail și materiale colaterale. Atunci când se folosesc efecte speciale, Xerox FreeFlow® Core clasifică job-urile de imprimare în funcție de tonerul folosit, asigurând astfel un flux de lucru eficient.

Noile optimizări Xerox au obținut două premii “RED HOT Technology” din partea Association for Print Technologies. Anul acesta, Xerox a câștigat în total șapte premii, iar tehnologiile Xerox RED HOT vor fi expuse la PRINT 19, în Chicago, în perioada 3-5 octombrie.

iGen5 XLS și Fluorescent Yellow Dry Ink vor fi disponibile începând cu 3 octombrie în America de Sud și de Nord, iar în celelalte regiuni în care este prezentă Xerox, în ultimul trimestru al anului 2019.