Evenimente — September 27, 2019 at 5:47 am

Technology Day by BRINEL & HPE aduce inovații revoluționare la Cluj-Napoca

by

Technology dayCele mai noi soluții IT, care oferă companiilor noi orizonturi ale eficienței manipulării datelor, protecției acestora, dar și noi modalități de consum ale resurselor IT, vor fi prezentate la Cluj-Napoca, în 10.10, la Technology Day. Evenimentul, dedicat oamenilor de business și specialiștilor IT din Transilvania, este oferit de BRINEL și Hewlett Packard Enterprise (HPE) și susținut de Intel®.

Participanții vor avea ocazia să afle cum poate Simplivity, una dintre cele mai revoluționare soluții de infrastructură hiperconvergentă, să schimbe paradigmele despre performanța și eficiența modului de stocare a datelor, din prezentarea lui Dan Fejer, Product Manager, BRINEL.

Din agendă face parte și prezentarea Primera, cel mai nou storage al HPE, lansat astăzi în România. Primera e dezvoltat de la zero pentru a oferi nu doar performanțe nemaivăzute, ci și siguranța deplină pentru medii « mission critical », garantând o disponibilitate a datelor de 100%. În 10.10, în premieră la un astfel de eveniment, vor fi dezvăluite inovațiile din spatele acestei garanții curajoase.

În dezbatere va fi și GreenLake, soluția care oferă flexibilitatea și scalabilitatea cloud-ului, dar și controlul deplin asupra aplicațiilor și datelor pe care doar infrastructura on-premise îl poate oferi, într-un nou mod de consum al resurselor IT care permite să plătești doar cât folosești din infrastructura aflată în propriul datacentre.

Alex Vîlcu, Hybrid IT Manager HPE, le vă arăta participanților cum pot beneficia de agilitatea și confortul cloud-ului public, păstrând în același timp beneficiile infrastructurii on-premise, cum ar fi securitatea, controlul datelor și respectarea regulilor de conformitate specifice fiecărei industrii, într-o prezentare despre cloud-ul hybrid.

Evenimentul va fi deschis de Marcel Borodi, Fondator & CEO BRINEL și Radu Opriș, Director General – Hewlett Packard Enterprise.
BRINEL este primul partener Platinium Hewlett Packard Enterprise, din România. Expertiza obținută prin implementarea unui număr semnificativ de proiecte complexe, dar și certificările membrilor echipei BRINEL, garantează că serviciile specializate pentru proiectare, design, implementare şi asistență post-vȃnzare ating cele mai înalte standarde profesionale.

Pentru mai multe detalii referitoare la agendă și condițiile de participare accesați pagina evenimentului: https://connect.hpe.com/technology-roadshow-cluj