COMUNICATE — September 27, 2019 at 6:29 am

Thales supraveghează și protejează spațiului aerian elvețian

by

SkyViewSistemul SkyView a fost ales de Oficiul Federal Elvețian pentru Achiziții în domeniul Apărării pentru modernizarea sistemului FLORAKO care asigură, 24/7, supravegherea și protejarea spațiului aerian, a teritoriului național și a populației.

SkyView permite corelarea datelor civile și militare în timp real, oferind un tablou complet al spațiului aerian național și permițând, astfel, luarea mai rapidă a decizillor. De asemenea, sistemul permite operatorilor să inițieze acțiuni de poliție aeriană, să detecteze și să răspundă tuturor amenințărilor aeriene.

Sistemul SkyView este rezultatul a 50 de ani de experiență în domeniul operațiunilor aeriene și a fost instalat în mai mult de 80 de centre de comandă și control din peste 30 de țări. SkyView procesează date furnizate de peste 600 de radare și permite conectarea cu alte sisteme externe prin mai mult de 60 de tipuri de interfețe. Acest produs a fost dezvoltat în colaborare cu clienții Thales și integrează cerințele venite din partea acestora.

“SkyView 4.0, un sistem complet care integrează inteligență artificială și Big Data, va oferi Forțelor Aeriene Elvețiene o soluție de ultimă generație pentru supravegherea spațiului aerian și supervizarea operațiunilor aeriene”, declară Thomas Got, Vicepreședinte Thales – Air Operations and Weapon Systems.