Retail / Horeca — October 7, 2019 at 12:18 pm

Experienţă supremă pentru client cu imprimantele color A3 de la OKI

by

C800_Series_Promotion_c800_series_0819_office_banner_RO-ROComercianţii de toate dimensiunile pot influenţa deciziile de achiziţie şi creşte valoarea coşului de cumpărături prin tipărirea în magazin a mesajelor vizuale de comunicare, de la bannere mari la etichete de lipit pe podea şi dincolo de acestea, la calitate profesională.

OKI Europe oferă clienţilor din zona de retail şansa de a-şi creşte vânzările şi de a amplifica experienţa din magazin a consumatorilor cu seria C800 de imprimante color A3. Aceste imprimante premiate vor ajuta afacerile de toate dimensiunile, de la comercianţi mari la magazine mici şi spaţii independente de comerţ cu amănuntul să furnizeze rapid şi uşor materiale de comunicare vizuală într-o mare varietate de mărimi şi formate pentru influenţarea deciziilor de achiziţie şi creşterea vânzărilor.

Fiind cele mai mici echipamente color A3 de pe piaţă, imprimantele din seria C800 sunt uşor de folosit şi suficient de compacte pentru a funcţiona în cele mai mici spaţii comerciale, furnizând materiale viu colorate la comandă şi astfel ajutând comercianţii să atragă atenţia asupra promoţiilor din magazin, să influenţeze deciziile de achiziţie şi să-şi crească vânzările.

Incorporând tehnologia de frunte digital LED de la OKI, seria C800 gestionează o gamă fără egal de medii de imprimare în culoare HD, de la anunţuri pe raft, incluzând etichete de preţ, în aproape orice tip de formate, la stickere auto-adezive de podea, postere, afişe promoţionale, bannere cu dublă faţă, aplicaţii media rezistente la intemperii şi multe altele..

Permiţînd comercianţilor independenţi să se adapteze rapid şi să profite de pe urma noilor tendinţe, echipamentele din seria C800 furnizează calitate superioară a imprimării de până la 1200×1200 dpi, şi includ imprimare pe dublă faţă pentru materiale de impact, care să ajute la atragerea atenţiei asupra anumitor mărci şi la navigarea consumatorilor prin magazin.

C834 3-4 + 2nd TRAY WITH PRINT_336x300_tcm52-239592Viteza mare de imprimare, tonerele de mare capacitate, tipărirea duplex şi conectivitatea avansată se numără printre caracteristicile care asigură gestionarea rapidă a tuturor nevoilor de comunicare vizuală în interiorul magazinului la cea mai înaltă calitate.

Ca beneficiu suplimentar, OKI oferă o returnare de fonduri de până la 230 de euro la anumite modele achiziţionate între 1 octombrie şi 30 noiembrie 2019. În promoţie sunt incluse modelele C824n, C824dn, C834nw, C834dnw și C844dnw.

“Rapide, fiabile şi ultra-compacte, echipamentele premiate din seria C800 sunt ideale pentru comercianţii care vor să aibă control asupra materialelor vizuale din magazin şi să creeze la comandă materiale pline de culoare, de standard profesional şi de mare impact, pentru a întări experienţa comercială a clienţilor, simultan cu creşterea vânzărilor,” spune Lee Webster, General Manager Product & Propositions, OKI Europe Ltd. “Dispunând acum de o incredibilă ofertă de cashback de până la 320 de euro, comercianţii de toate dimensiunile ar trebui să acţioneze rapid şi să profite de această ofertă limitată în timp ca să-şi echipeze magazinele cu aceste echipamente puternice de stimulare a afacerilor.”

Pentru a profita de oferta limitată în timp, comercianţii sunt îndemnaţi să viziteze www.okieurope.com/promotions.

*Ofertă supusă unor termene şi condiţii. Se pot cere până la 230 de euro pe modelele de imprimante color A3 C824n/C824dn/C834nw/C834dnw şi C844dnw între 1 octombrie şi 30 noiembrie pe măsura stocurilor disponibile. Ultima dată de cerere 30.12.2019. Maxim 10 cereri per client, o cerere per unitate achiziţionată. Valoarea finanţării cahsback depinde de modelele achiziţionate.