Data Center / Storage, Evenimente — October 15, 2019 at 12:39 pm

Simplivity, cel mai discutat subiect la Technology Day by BRINEL & HPE

by

DanFejerSpecialiști IT, din cadrul unora dintre cele mai importante companii transilvănene, au participat în 10 octombrie, la Cluj-Napoca, la Technology Day, un eveniment care a adus în prim-plan ultimele tehnologii oferite de BRINEL și HPE.

Evenimentul a fost unul interactiv, participanții arătându-se extrem de interesați de soluțiile prezentate, printre cele mai discutate tehnologii numărându-se și soluția de infrastructură hiperconvergentă, Simplivity, prezentată de colegul nostru Dan Fejer, Product Manager.

“HPE Simplivity reprezintă cea mai completă abordare a subiectului infrastructurii hiperconvergente, reușind să unifice într-un singur device, nu doar workload-uri de compute și storage, ci și pe cele de backup. În acest fel reușește să reducă drastic «amprenta» unui datacenter, ceea ce aduce cu sine o multitudine de beneficii, de la eficiență și performanțe sporite, la costuri reduse și TCO mult mai bun decât în cazul unor soluții clasice”, a explicat Dan Fejer, la eveniment.

BRINEL a implementat deja, la doi dintre clienții săi, soluția Simplivity, fiind primele proiecte de acest fel din țară.

“Implementarea Simplivity a adus celor doi clienți BRINEL o îmbunătățire importantă a performanțelor, simplificarea și eficientizarea proceselor de backup, dar mai ales fluidizarea traficului de date între echipamentele din locații disparate, lucru care este unul din atuurile principale ale tehnologiei care stă la baza infrastructurii hiperconvergente Simplivity, făcând din replicarea off-site a mașinilor virtuale un proces extrem de simplu”, spune Product Managerul BRINEL.

Din agendă a făcut parte și prezentarea Primera, cel mai nou storage al HPE, lansat acum puțin timp în România, dar și GreenLake, soluția care îți permite să plătești doar cât folosești din infrastructura aflată în propriul datacentre.

Evenimentul a fost deschis de Marcel Borodi, Fondator & CEO BRINEL și Radu Opriș, Director General – Hewlett Packard Enterprise.

BRINEL este primul partener Platinium HPE, din România, iar expertiza obținută prin implementarea unui număr semnificativ de proiecte complexe, dar și certificările membrilor echipei BRINEL, garantează că serviciile specializate pentru proiectare, design, implementare şi asistență post-vȃnzare ating cele mai înalte standarde profesionale.