Evenimente — October 22, 2019 at 2:21 pm

Seminar Smart Security dedicat soluțiilor de management al traficului și parcărilor

by

ELKO Romania a organizat un nou seminar dedicat partenerilor săi. În cadrul seminarului au fost prezentate cele mai noi tehnologii din domeniul securității, dar și modul în care sistemele integrate compuse din echipamente și soluții de ultimă generație pot eficientiza anumite procese, precum managementul traficului și al parcărilor.

1_ELKO_Axis_1Securitatea bunurilor și persoanelor reprezintă unul dintre elementele care stau la baza orașelor inteligente, având ca efecte eficientizarea operațiunilor, pe de o parte, și îmbunătățirea calității vieții, pe de altă parte. Din acest motiv, industria soluțiilor de securitate s-a dezvoltat în mod accelerat pe parcursul ultimilor ani, iar tehnologiile utilizate în acest domeniu s-au diversificat semnificativ, pentru a acoperi toate cerințele și necesitățile utilizatorilor. Odată cu îmbunătățirea metodelor de protecție, s-a observat însă și o modificare a atacurilor, care au devenit mai sofisticate.

Pentru a putea răspunde prompt noilor provocări din domeniul securității, utilizatorii, integratorii și dezvoltatorii trebuie să colaboreze cât mai strâns, astfel încât să înțeleagă corect avantajele oferite de tehnologia modernă, modul în care aceasta poate fi exploatată optim și beneficiile oferite de proiectarea și implementarea unor soluții integrate. Din acest motiv, ELKO Romania organizează periodic seminarii tematice, în cadrul cărora partenerii săi pot afla noutățile din diferite domenii, direct de la reprezentanții companiilor producătoare de soluții și echipamente.

Sub titlul “Soluții de management al traficului și parcărilor”, seminarul Smart Security, planificat pentru ziua de marți, 22 octombrie, își propune să informeze partenerii ELKO în legătură cu noutățile tehnologice, demonstrând în același timp avantajele oferite de integrarea unor soluții de ultimă generație, ca modalitate de rezolvare mai eficientă a unor teme consacrate în domeniul securității video. Această temă are ca punct de plecare un studiu care arată că, până în anul 2025, în fiecare zi vor fi efectuate 6.2 miliarde călătorii motorizate în orașele din toată lumea. Asta înseamnă o creștere a numărului de participanți la trafic, care, pe lângă necesitatea unei infrastructuri îmbunătățite, presupune o provocare imensă pentru toate centrele de management al traficului, care vor fi nevoite să se bazeze tot mai mult pe tehnologie modernă, performantă și eficientă.

În cadrul seminarului, producători de seamă în domeniile supravegherii video, conectivității, analizei și stocării de date au prezentat ultimele noutăți din domeniul securității. Astfel, Axis Communications a prezentat soluții video rețea, remarcându-se de-a lungul timpului prin calitatea și flexibilitatea soluțiilor, în timp ce ATEN este lider mondial în soluții de conectivitate și soluții complete de administrare. La rândul său, Metrici este o companie specializată în dezvoltarea de soluții de analiză video pentru traficul rutier, precum recunoașterea automată a numerelor de înmatriculare, iar QNAP este un producător recunoscut în toată lumea pentru calitatea echipamentelor sale de stocare a datelor în rețea. Pe parcursul unei zile, Andrei-Bogdan Gavril, Sales Engineer și Trainer pentru regiunea CEE la Axis Communications, Bogdan Mihalcea – Country Manager la ATEN, Vlad Georgescu – Managing Partner la Metrici, Alexandar Atanasov, Channel Business Manager CEE la Milestone Systems și Andrei Stîncășeanu – Territory Sales Manager la QNAP, prezintă cele mai noi tehnologii create de companiile menționate, dar și modul în care pot fi folosite acestea cât mai eficient și cum pot fi ele integrate în soluții complexe, cu performanțe optime.

Seminarul Smart Security dedicat soluțiilor de management al traficului și parcărilor a avut loc la ELKO Demo & Training Center din București. Evenimentul se adresează firmelor din domeniul securității și supravegherii video.

Pentru mai multe informații, vizitați pagina dedicată evenimentului: https://www.elko.ro/evenimente/smart-security-seminar-1.