Evenimente — October 23, 2019 at 3:31 pm

Inovație prin tehnologie și transformare digitală la Microsoft Tech Day

by

Microsoft Tech Day 2019Microsoft Tech Day reunește an de an importanți lideri ai industriei de hi-tech, pentru a aduce în prim plan cele două tendințe care definesc evoluția mediului economic românesc: inovația prin tehnologie și transformarea digitală. Ajuns la a treia ediție anul acesta, evenimentul se va desfășura pe 24 octombrie și aduce în fața comunităților de business și profesioniști IT speakeri specializați în dezvoltarea software, securitate, arhitectură și IT care vor explora noi tehnologii despre dezvoltarea aplicațiilor, inteligență artificială și securitate cibernetică.

Violeta Luca – General Manager, Microsoft România, va vorbi în deschiderea evenimentului despre oportunități și perspective locale în transformarea digitală. Aflat la prima sa vizită în România, Brad Smith – Microsoft President și unul dintre cei mai importanți ambasadori ai industriei de tehnologie, va urca pe scenă pentru a prezenta impactul pe care tehnologia îl are în dinamica mediului de afaceri și în dezvoltarea societății. În continuare, Daniel Rusen – Marketing & Operations Director, Microsoft România, va susține o sesiune despre oportunitățile oferite de Microsoft AI și soluțiile digitale inovatoare care răspund nevoilor actuale și principalelor provocări întâmpinate de companii.

Cea de a doua parte a conferinței va fi structurată pe trei track-uri care reflectă principalele tendințe tehnologice: Application Development, Data & AI, Security & Management.

La eveniment vor fi prezenți și Mark Torr, Data, AI & IoT Business Lead, Yoad Dvir, Security Lead, dar și specialiști hi-tech din partea clienților și partenerilor Microsoft, care vor susține sesiuni aplicate și vor prezenta soluții pentru principalele provocări din aria transformării digitale. Track-ul dedicat temei cu privire la dezvoltarea aplicațiilor va fi închis de trei experți UiPath care vor prezenta cum pot fi construite proiecte complexe în Azure DevOps și cum RPA (Robotic Process Automation) poate fi utilizat pentru crearea unui demo sau a unei infrastructuri proprii.

Printre speakerii din cadrul conferinței se regăsesc specialiști Microsoft în securitate și inteligență artificială, precum: Ciprian Jichici, Regional Director and AI MVP, va susține o sesiune dedicată unei discuții aplicate despre combinarea automatizată ML cu principiile și abordărișle DevOps pentru proiecte care au la baza AI și învățare automată.

Alexandra Ciortea, Solution Architect, Data & AI la Microsoft, are rolul de a eficientiza modernizarea și transformarea datelor pentru clienții Enterprise din diferite industrii. Alexandra este speaker cunoscut în cadrul comunităților SQL și Women in IT, dar și finalistă la categoria „Data Leader of the Year” în cadrul BWomen in IT Award 2019 Europe la Berlin. În cadrul Microsoft Tech Day, aceasta va prezenta soluții și idei legate de modernizarea SQL, pentru o migrare eficientă și benefică către cloud.

Microsoft Tech Day se va desfășura începând cu ora 9:00, la Palatul Parlamentului. Agenda completă a evenimentului precum și formularul de înscriere sunt disponibile aici.