Evenimente — October 28, 2019 at 10:25 am

Pregătiri finale pentru Fujitsu Forum 2019

by

Fujitsu ForumAu rămas mai puţin de 10 zile până la Fujitsu Forum 2019, o manifestare la nivel global deja tradiţională a gigantului tehnologic japonez, care se va desfăşura în Germania, la Munchen, la începutul lunii noiembrie. Tema ediţiei din acest an a forumului va fi explorarea modului în care abordarea axată pe oameni a celor mai noi tehnologii digitale poate contribui la creşterea încrederii în noile modele de afaceri propuse în universul digital, ducând la rezultatul final al îmbunătăţirii vieţii oamenilor.

De aceea, tema generică propusă pentru eveniment a fost intitulată Human Centric Innovation – Driving a Trusted Future. Pe lângă prezentări, keynotes din partea unor experţi recunoscuţi internaţional şi sesiuni interactive, evenimentul din acest an va beneficia de o zonă de demonstrare practică a modului în care funcţionează cele mai noi soluţii din industria de profil. Pe lângă asta, organizatorii au în vedere desfăşurarea unui program intitulat Expert Talks, unde vizitatorii pot discuta provocările concrete cu care se confruntă în activitatea cotidiană cu experţi în chestiunile respective.

Un accent deosebit va fi pus pe zona de demonstraţii live, o zonă care va cuprinde toate domeniile majore de activitate, de la producţie şi comerţ la servicii publice, toate acestea fiind marcate deja de impactul transformării digitale. Aici se va putea vedea modul în care tehnologiile aparţinând acestei transformări digitale, incluzând soluţii bazate pe inteligenţă artificială şi Internet of Things, duc la apariţia de noi oportunităţi semnificative de îmbunătăţire a eficienţei operaţionale şi a experienţei clienţilor.

De asemenea, aici vor exista demosntraţii ale celor mai noi inovaţii Fujitsu legate de locul de muncă, securitate cibernetică şi multi-cloud, ceea ce, în opinia organizatorilor, are darul de a ajuta clienţii existenţi şi potenţiali la planificarea eficientă a următorilor paşi în cadrul călătoriei de transformare digitală. Nu în ultimul rând, aici vor putea fi văzute cele mai noi servere, echipamente de stocare date şi sisteme end user, de la staţii de lucru la dispozitive mobile tip tabletă, precum şi soluţii de gestionare a celor mai complexe infrastructuri hibride.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.