NEWS — October 30, 2019 at 6:53 am

Cat Phones S52, un smartphone rugged potrivit pentru orice utilizator

by

vb1584470_S52_Lifestyle_1Cat® Phones a lansat Cat S52, un telefon foarte subţire şi rezistent. Cat S52 combină rezistența la standarde militare cu un design-ul unui telefon ușor de purtat în buzunar, care este mai subţire decât un smartphone obișnuit pentru care este de obicei nevoie de o carcasă voluminoasă, care oferă o protecţie limitată.

Cu o grosime de doar 9,69 mm şi o greutate de doar 210g, S52 este întărit de un cadru de aluminiu de înaltă calitate, cu o placă posterioară subţire, dar rezistentă din cauciuc TPU, anti-alunecare, care oferă un aspect elegant, clasic şi care se potriveşte oriunde. Faţa frontală a produsului este acoperită complet de sticlă Corning® Gorilla® 6 rezistentă la zgârieturi şi crăpături, uşor încastrată sub o margine de protecţie, cu taste complet metalice şi conectori impermeabili care completează designul.

Camera principală are o focalizare rapidă şi precisă, datorită senzorului Sony dual pixel, iar deschiderea sa luminoasă f/1.8 şi dimensiunea mare a pixelilor de 1,4 µm oferă performanţe extraordinare. Acest lucru, combinat cu un software avansat de procesare a imaginilor cu mai multe cadre, oferă experienţa unei camere de top pentru un telefon robust.

Cat S52 are un preţ recomandat de 499€ /449 £ şi va fi disponibil de la 12 noiembrie 2019 la www.catphones.com şi la distribuitorii şi comercianţii importanţi din Europa.