COMUNICATE — November 6, 2019 at 4:51 am

Republic of Gamers anunță programul Game Deals

by

Republic of Gamers (ROG) a anunțat Game Deals, programul prin care deținătorii de produse ROG înregistrate primesc acces la o serie uriașă de jocuri PC, cu reduceri de până la 50% din prețul de listă. Create în colaborare cu Gamesplanet, ofertele Game Deals sunt disponibile la nivel mondial1 prin intermediul aplicației Armoury Crate. Având în vedere că Gamesplanet este partenerul oficial al dezvoltatorilor de jocuri de top din industrie, Game Deals va include o varietate largă a unor titluri de la Activision Blizzard, Ubisoft, Rockstar, 2K, Bethesda, Bandai Namco, Konami și mulți alți dezvoltatori de jocuri.

pressrel_n8g6lrlaba06gjwi6ldvn2ebCall of Duty: Modern Warfare a fost printre primele oferte speciale disponibile. Utilizatorii înregistrați VIP ROG pot comanda unul dintre cele mai așteptate titluri ale anului, la un preț special. Noile oferte Game Deals sunt integrate în software-ul Armoury Crate, care constituie o platformă centralizată.

ROG are pasiunea construirii sistemelor de gaming inovatoare, cu opțiuni de personalizare complexă, astfel că fiecare jucător își poate crea sistemul ideal. Prin colaborarea cu Gamesplanet, ROG le va putea oferi gamerilor o parte crucială a experienței lor: acces mai ușor și mult mai avantajos la jocurile pe care iubesc să le joace.

Tratament VIP
Oricine a cumpărat un echipament ROG este eligibil să devină utilizator VIP ROG. Tot ceea ce trebuie să facă este să creeze un ID ROG și să-și înregistreze dispozitivul. Posesorii laptopurilor de gaming ROG își pot crea un ID ROG pe site-ul oficial ASUS sau prin intermediul secțiunii User Center din aplicația Armoury Crate, disponibilă pentru descărcare din Windows Store.

Utilizatorii altor produse ROG pot descărca și instala Armoury Crate de pe siteul oficial și pot crea ID-ul ROG prin intermediul secțiunii User Center din aplicație. Utilizatorii înregistrați VIP ROG primesc prețuri exclusive la cinci sau mai multe titluri special selectate în fiecare săptămână, alături de o colecție largă de oferte zilnice, susținute de Gamesplanet.

Ofertele pot cuprinde totul, de la blockbuster-ele masive din categoria AAA, până la titlurile indie, precomenzile pentru viitoarele jocuri favorite sau o serie de jocuri clasice apreciate de critici. Jocurile lansate pot beneficia de discount-uri de până la 50% din prețul de listă, în timp ce jocurile precomandate vor fi disponibile cu până la 30% reducere din prețul de listă. Calendarul rotativ al ofertelor speciale va avea întotdeauna cel puțin cinci oferte cu prețuri speciale ROG.

După ce au selectat un joc pe care ar dori să îl achiziționeze, utilizatorii vor finaliza un singur proces de creare a unui cont Gamesplanet și apoi vor continua procesul de cumpărare așa cum o fac de obicei. După răscumpărarea codului de joc pe care îl primesc și instalarea noului titlu, jocul poate fi adăugat în Game Library din Armoury Crate. Funcția Game Library va fi disponibilă în curând și le va permite utilizatorilor să lanseze, să organizeze și să țină evidența jocurilor pe care le-au descărcat pe orice platformă, totul într-un singur loc.

Pregătite să strălucească
Pe lângă colaborarea cu Gamesplanet, ROG a colaborat strâns cu partenerii de ecosistem, inclusiv studiourile și dezvoltatorii de jocuri, pentru a le oferi utilizatorilor o experiență personalizată și unică, rezervată posesorilor de produse ROG. Prin secțiunea Game Deals din Armoury Crate, utilizatorii pot găsi, de asemenea, o secțiune cu titluri exclusive pregătite pentru Aura, dezvoltate să funcționeze perfect cu Aura RGB.

Atunci când utilizatorii descarcă titluri cum ar fi Call of Duty: Black Ops 4 sau Anthem, aceștia vor experimenta efectele luminoase Aura ce urmează acțiunilor și adâncesc imersiunea în lumea jocului. Mai multe titluri sunt adăugate în mod regulat programului Aura Ready și vor fi prezentate în cadrul Game Deals de îndată ce se lansează.

Personalizare complexă
Software-ul Armoury Crate a fost creat pentru a le oferi utilizatorilor acces la toate setările de personalizare și de optimizare a sistemului, de care ar putea avea nevoie într-o singură aplicație ușor de folosit. Folosind Aura Sync, jucătorii pot să își perfecționeze mediile de joc cu efecte de iluminare coordonate pe întregul ecosistem de dispozitive compatibile. Armoury Crate s-a extins și cu o aplicație mobilă care le oferă jucătorilor cu laptopuri ROG o cale de a monitoriza încărcarea CPU și GPU pe un al doilea ecran, de a ajusta optimizarea modurilor de operare și multe altele. Cum aceste tușe de personalizare contează cel mai mult în combinația cu jocurile iubite de utilizatori, Game Deals face parte din viziunea Armoury Crate pentru a crea experiența de joc perfectă. Cu această nouă actualizare, ROG se asigură și mai mult că utilizatorii vor putea obține tot ceea ce au nevoie de la dispozitivele ROG, de la personalizarea complexă la accesul ușor la jocurile de top.