Evenimente — November 8, 2019 at 6:49 am

Red Hat Ansible Automes ajunge la București

by

Red Hat, împreună cu Veracomp, distribuitorul său oficial în România, anunță evenimentul dedicat soluției Ansible, care va avea loc joi 14 noiembrie, începând cu ora 09:00 la Hotel Intercontinental. Evenimentul este parte dintr-un roadshow international susținut de experți Red Hat și care a inclus până în prezent peste 30 de capitale și orașe importante din întreaga lume.

Ansible Automates este un seminar dedicat, care pe durata unei zile prezintă cea mai bună sinteză a soluției Ansible la nivel local, printr-un lanț de evenimente organizate în întreaga lume. Experții Red Hat vor pune în discuție scenarii de automatizare care au fost implementate și funcționează cu succes în companii din întreaga lume. Evenimentul este organizat în colaborare cu Intel, sponsor oficial al acestui roadshow.

Alina-Ovedenie-VeracompExperți Ansible și lideri recunoscuți în industrie vor discuta subiecte de interes din domeniul automatizării.  Cu Ansible, implementarile Red Hat pot fi exploatate la maxim, simplitatea automatizarii IT fiind vizibilă pe toate palierele de business.

Evenimentul se adresează tuturor experților IT din organizații și companii medii și mari care utilizează soluții opensource în infrastructura IT.

,,După edițiile din Johanessburg, Madrid, Moscova sau Roma, evenimentul Red Hat Ansible Automes ajunge la București urmărind un fir global care trasează schița unei comunității opensource. Colaborarea este un principiu de bază al filosofiei Red Hat, iar acest eveniment este o ocazie excelentă pentru specialiștii IT de a accesa un set de informații esențiale și experiențe practice, furnizate de cei mai buni experți din domeniu. Evenimentul se anunță deja a fi un succes, înregistrările fiind închise cu două săptămâni înaintea evenimentului”, declară Alina Ovedenie, BDM Red Hat, Veracomp.

Ansible este soluția prin care Red Hat Satellite se conectează pentru furnizarea și configurarea sistemelor, prin care Red Hat Ansible Tower își instaleaza aplicațiile la OpenShift sau prin care se automatizează implementarea, gestionarea și actualizarea solutiilor OpenStack cloud, Ansible și Tower pentru o colaboare fluidă într-un mediu Red Hat Enterprise pentru a simplifica operațiunile IT și pentru a reduce costurile asociate infrastructurii IT.

Veracomp este distribuitor exclusiv Red Hat în România din 2017.