Smart City — November 27, 2019 at 2:47 pm

Platforma EcoStruxure Building aduce economii de energie într-un nou sediu REGINA MARIA

by

DSCF3122Schneider Electric împreună cu partenerul său EcoExpert, Helinick, au echipat Policlinica Orhideea, noul sediu al Rețelei de sănătate REGINA MARIA, din Calea Plevnei 159, cu cele mai moderne soluții pentru clădiri inteligente, integrate în platforma EcoStruxure Building.

„Fiecare nou proiect pe care îl derulăm – în țară sau oriunde pe glob – vine cu dovezi suplimentare despre îmbunătățirile reale aduse de tehnologiile noastre în ceea ce privește eficiența energetică a clădirilor”, declară Monica Bucurescu, Director de vânzări BMS Schneider Electric. „În cadrul colaborării cu Rețeaua REGINA MARIA satisfacția este cu atât mai mare, pentru că, prin intermediul platformei noastre EcoStruxure Building, am reușit să creăm un mediu sigur și confortabil, propice unui act medical de calitate.”

„La REGINA MARIA investim constant  în tehnologie medicală, în confortul și siguranța pacienților și a personalului medical”, spune Andreea Minuță, Corporate Director REGINA MARIA. „Cei 24 de ani de experiență ne permit să asigurăm cel mai înalt standard în serviciile medicale private din România, din respect și grijă față de pacienții noștri. În cadrul acestui proiect, am investit într-un centru de Medicina Muncii modern și spațios, care să poată satisface toate nevoile pacienților noștri.”

„Soluțiile Schneider Electric personalizate pentru spațiul medical REGINA MARIA asigură optimizarea funcționării instalațiilor de încălzire și răcire, precum și a instalațiilor de iluminat”, declară Alexandru Lupu, director departament BMS. Helinick. „Funcționarea acestor instalații se bazează pe gradul de ocupare/neocupare a încăperilor și pe condițiile de temperatură și umiditate exterioare, realizând economii de energie de până la 30%.”

În Policlinica Orhideea, termostatele cu ecran tactil montate pe perete, pentru controlul instalațiilor de încălzire/răcire  au fost personalizate pentru REGINA MARIA și pot fi gestionate simplu și eficient de personalul medical.

Schneider Electric și partenerii săi au derulat mai multe proiecte de eficientizare a clădirilor în România, printre acestea numărându-se centrul de birouri Binarium din Cluj-Napoca, ce a primit calificativul Outstanding în evaluarea realizată pe baza criteriilor standardului internațional BREEAM sau clădirea de birouri The Bridge 1, din București.