NEWS — November 29, 2019 at 10:05 am

Axis Communications extinde biroul local

by
Axis Communications - Mircea
Mircea Tudosie, Inside Sales Account Manager Axis Communications

Axis Communications, lider global în echipamente video de rețea, anunță consolidarea echipei din România prin extinderea acesteia cu o poziție de Inside Sales Account Manager, care va fi ocupată de Mircea Tudosie, specialist în business management și vânzări, caracterizat de un înalt nivel de profesionalism, motivare și entuziasm.

Cu peste 35 de ani în dezvoltarea, producerea și comercializarea de echipamente de rețea, Axis Communications s-a remarcat încă de la începuturile sale prin calitate și inovație. Mai mult decât atât, prima cameră video cu conectare la rețea din lume a fost creată de Axis, în urmă cu 23 de ani. Aceasta reprezintă la ora actuală o importantă bornă atât în istoria Axis Communications, care s-a folosit de toate cunoștințele deținute în domeniile rețelisticii și tehnicii de calcul aplicate pentru a revoluționa piața prin tranziția la camere de supraveghere IP, cât și în istoria industriei de securitate, care a putut oferi în acest fel utilizatorilor echipamente mai eficiente și mai flexibile, cu un grad net superior de integrare.

La ora actuală, camerele de supraveghere IP dezvoltate de Axis Communications sunt cunoscute în toată lumea pentru calitatea deosebită a imaginii, flexibilitate în instalare și operare, integrabilitate și fiabilitate. Deosebit de importante pentru a îndeplini cerințele actuale ale utilizatorilor, aceste calități nu mai sunt însă suficiente în dinamica actuală pentru ca o companie să fie un partener de încredere. Implicarea sa activă pe piețele pe care activează, prezența constantă și comunicarea eficientă pe verticală și pe orizontală reprezintă condiții de bază pentru dezvoltarea, menținerea și extinderea unui ecosistem sănătos, care să promoveze calitatea și utilizarea eficientă și responsabilă a tehnologiei.

“Axis Communications acordă o importanță deosebită fiecărei piețe pe care activează, iar interesul pentru piața de securitate din România l-a demonstrat în repetate rânduri, prin implicare activă în diverse evenimente locale și dezvoltarea unor canale solide de comunicare cu partenerii. Din aceste considerente a fost de altfel înființat și biroul local Axis Romania, care a menținut de-a lungul timpului o legătură strânsă cu toți partenerii locali și a cărui echipă se extinde acum, pentru a putea răspunde și mai bine cerințelor din România. Venirea lui Mircea va contribui atât la succesul viitor al companiei, cât și la îmbunătățirea securității din toate domeniile de activitate din România”, a declarat Pavel Marek, Sales Manager CE, Axis Communications.

Pe lângă dezvoltarea unor tehnologii avansate și proiectarea unor echipamente de top, Axis Communications promovează și un model de afaceri sustenabil. Astfel, valori precum spiritul de lucru în echipă, creativitatea și receptivitatea la nou sunt promovate și cultivate, fiind calități definitorii pentru toți angajații companiei. Acest aspect este cu atât mai important cu cât compania are un model de afaceri bazat pe vânzare indirectă, prin intermediul distribuitorilor. Prin urmare, relația cu partenerii este deosebit de importantă, iar mesajul către ei este transmis de oameni care împărtășesc același set de valori. Această misiune îi  revine lui Mircea Tudosie, care, din noua sa calitate de Inside Sales Account Manager la Axis Communications, se va ocupa de gestionarea conturilor mici și mijlocii.