COMUNICATE — December 4, 2019 at 2:50 pm

Plăți simple, sigure și rapide

by

sodexhoSodexo aduce clienților săi serviciul Apple Pay, prin care plățile mobile devin mai simple și mai sigure. Folosind cardurile Sodexo – Gusto, Turist, Cultura, și Cadou, clienții Sodexo pot plăti acum rapid și comod, direct cu dispozitivul Apple.

Utilizatorii Sodexo pot plăti direct folosind dispozitivele Apple – smartphone-uri, tablete și smartwatch-uri, dupa descărcarea aplicației și introducerea cardului în portofelul electronic. Aplicația integrează toate cardurile Sodexo și permite plățile cu acestea.

Siguranța și confidențialitatea se află la baza Apple Pay. La utilizarea unui card de credit sau debit cu Apple Pay, numărul cardului nu este stocat pe dispozitiv sau pe serverele Apple. Este alocat un număr unic dispozitivului, (Device Account Number), criptat și stocat în siguranță în zona securizată a acestuia. Fiecare tranzacție este autorizată printr-un cod unic de securitate.

Apple Pay este ușor de configurat, iar clienții vor primi în continuare toate beneficiile și bonusurile oferite de cardurile de credit și debit. În magazine, Apple Pay funcționează cu iPhone SE, iPhone 6 sau versiunile mai recente și cu Apple Watch.

Pentru mai multe informații despre Apple Pay, vizitați: http://www.apple.com/apple-pay/