NEWS — January 2, 2020 at 4:52 pm

Xiaomi pariază pe 5G, IoT și parteneri în 2020

by

Producătorul chinez de smartphone-uri Xiaomi a anunțat un program de investiții de cinci ani în valoare de peste 7 miliarde de dolari în tehnologii de inteligență artificială (AI) și tehnologii 5G, în timp ce a încheiat un parteneriat tehnologic cu producătorii de dispozitive OPPO și Vivo.

Creative background, male hand holding a phone with a 5G hologram on the background of the city. The concept of 5G network, high-speed mobile Internet, new generation networks. Copy space, Mixed media.Cu OPPO și Vivo, Xiaomi aduce o experiență de transfer de fișiere wireless fără clic „fără probleme” pentru mai mulți utilizatori de pe piețele globale. Funcția de transfer a fost disponibilă pe dispozitivele MIUI 11, iar utilizatorii smartphone-urilor Xiaomi pot experimenta această funcție cu funcția Mi Share.

Noul sistem de transfer de fișiere wireless va permite utilizatorilor acestor trei mărci să transfere fișiere între dispozitivele mobile fără a fi nevoie de aplicații terțe sau date de rețea. Acest sistem acceptă, de asemenea, o serie de fișiere, inclusiv fotografii, videoclipuri, muzică și documente.

Sistemul de transfer de fișiere wireless nu necesită conexiune la internet și folosește Bluetooth pentru asocierea și tehnologia Wi-Fi P2P pentru transferul de date. Se spune că aduce o conexiune instantanee, stabilă și de mare viteză între dispozitive, precum și un consum redus de energie.

Această tehnologie oferă o viteză medie de transfer de 20 MB / s. Tehnologia Wi-Fi P2P nu întrerupe conexiunea Wi-Fi, ceea ce înseamnă că utilizatorii rămân conectați și își pot continua activitățile pe dispozitiv în timpul transferului de fișiere.

Alianța de transport peer-to-peer a adăugat că cele trei mărci vor continua să colaboreze deschis pentru a oferi noi descoperiri tehnologice. De asemenea, a spus că ar saluta mai multe mărci să se alăture.