Foto-Video-Audio — January 7, 2020 at 12:15 pm

Căștile Panasonic EAH-AZ70W dotate cu tehnologie pentru anularea zgomotului exterior

by

Panasonic AZ70W_E-PP_SCăștile True Wireless s-au impus ca un standard de piață, iar în ultimii ani cererea pentru un sunet de înaltă calitate a fost în continuă creștere. Pentru a satisface această cerere, Technics va lansa noile căști True Wireless EAH-AZ70W, concentrate pe un design acustic capabil de performanță de top pentru anularea zgomotului exterior.

Un procesor dinamic cu diametru mare de 10 mm împreună cu diafragma compusă din material PEEK tratat cu grafen emite un sunet cu un bass generos și o gamă amplă foarte transparentă. Camera de control acustic este concepută pentru a controla cu precizie fluxul de aer și optimizează echilibrul fiecărei frecvențe crescând caracteristicile presiunii sunetului. Astfel se generează un sunet bogat, energetic.

EAH-AZ70W este echipat cu tehnologia Dual Hybrid de anulare a zgomotului, compusă din două combinații. Mai întâi, anularea zgomotului prin reacție pozitivă (FF-NC) și anularea zgomotului prin reacție negativă (FB-NC). Apoi, o combinație între procesarea analogică și digitală. Se poate realiza un efect de anulare a zgomotului la un nivel de top, în categoria True Wireless.

În stare de încărcare completă, bateria oferă șase ore de redare continuă (atunci când funcția de anulare a zgomotului este PORNITĂ). În plus, stativul de încărcare poate fi încărcat complet de două ori pentru până la 18 ore de audiție.

Funcțiile de asistență vocală disponibile pe smartphone, precum Siri și Google Assistant pot fi activate prin atingerea senzorului tactil al căștii. În primăvară, Amazon Alexa va putea fi de asemenea activată prin senzorul tactil de pe căști.

Numeroase funcții sunt disponibile prin instalarea aplicației „Technics Audio Connect (gratuită)” care permite cuplarea cu ușurință și realizarea setărilor inițiale la un smartphone.